anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista desfasurator pentru apelurile primite?

Mally
Începător
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot sa scot desfasuratorul cu apelurile primite. Mentionez ca sunt titular de contract.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Nu exista un desfasurator cu apelurile primite, din motive de GDPR, însă poți vedea aceste apeluri în telefon, la istoric convorbiri.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Meleaca_c
Începător
As dori și eu un desfășurător cu apeluri pe luna în curs

Miha_Z
#StarMember
Poti vedea desfasuratorul in My Orange la Facturi si alegi numarul la care doresti, sau sa suni la relatii cu clientii si sa soliciti trimiterea lui, caz in care din cate stiu e contra cost.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Meleaca.c bine ai venit în comunitate și felicitări pentru primul răspuns! Te referi la apelurile efectuate? Acestea sunt așa cum a menționat și Miha Z în contul tău My Orange - Facturi - Cronos, unde poți selecta numărul (în cazul în care ai mai multe pe cont) și perioada. Dacă te referi la apelurile primite, din motive de GDPR nu sunt disponibile, doar dacă te uiți direct în telefon la apelurile recente.

SneakyTurtle
Junior
Da, exista desfasurator al apelurilor! Intrati în aplicația My Orange iar la secțiunea destinata activităților pe care trebuie sa le îndepliniți ca să câștigați Pinyat o sa gasiti sectiunea destinata desfasuratorului. Desfasuratorul contine informații atât despre apelurile primite cât și despre cele efectuate, ora la care au fost efectuate și durata lor.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@SneakyTurtle presupun că te referi la secțiunea "Detalii convorbiri" din My Orange. Acolo ai doar lista apelurilor efectuate, nu sunt și apelurile primite.

Elena_38
Junior
Știu că pentru aplicația MyOrange, de pe un computer, puteam să caut convorbiri după anumite criterii. Pe telefon n-am opțiunea căutare în "detalii convorbiri". Dar posibil să existe, un rezultat pentru"apeluri primite", dacă îi dai căutare în alt browser decât cel adaptat pentru android.

delfinas
#StarMember
Elena, dupa cum a scris si MihaelaC, nu gasesti apelurile primite in "Detalii convorbiri" din "My Orange", nici in varianta desktop/browser, nici in aplicatia mobila. Acolo gasesti doar apelurile efectuate. Doar in telefon poti gasi si apelurile primite.

Tataredy22
Începător
Buna ziua cum pot afla nr ce m-a sunat intre orele 17 si 18 astazi

Vio73
#StarMember
Nu îl ai in istoricul apelurilor?

delfinas
#StarMember
Tataredy, bun venit in Comunitate!!! Dacă nu ți se afișează numerele de telefon, nu poți afla cine te-a sunat.