anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-mailul de confirmare a platii facturii Orange

Teo_6
Începător
absolut absurd
cind doresc sa descarc factura cu care am achitat, imi apar 4 pahare de cafea negre care la printare imi consuma cartusul. Ce rost au acele 4 pahare? Nu se poate fara ele?
11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator
Teo, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii? Este vorba de factura Orange, da? O descarci din My Orange? Ne-ar ajuta un screenshot să ne dăm seama exact la ce te referi. Mulțumim.

FLo1
#StarMember
Am "studiat" o factura de abonament, dar nici urma de "pahare negre". Doar cateva casete cu putin antet "gri", in rest este doar text negru pe alb. Alte facturi de comunicatii le consider muuult mai "pictate inutil" pentru un eventual print. Nu este cazul la Orange. Posibil sa fie o problema si de la aplicatia utilizata pentru vizualizarea facturii. Asa cum spunea Daniela, un caz concret (screenshot) fara detalii personale, ar elucida misterul.

Teo_6
Începător
Este vorba de confirmarea platii facturii pe care o efectuez online acolo imi apar 4 cesti cu cafea ce rost au ?Imi consuma cartusul la printarea confirmarii platii.Aceasta confirmare a platii facturii o primesc pe adresa de email.

DanielaH
Moderator
Teo, pune, te rog, o poză, ca să ne dăm seama exact despre ce este vorba. De la ce adresă primești e-mailul de confirmare a plății?

FLo1
#StarMember
:)))))) Am înțeles acum la care ”căni de cafea” făceai referire. Știi, acestea sunt o parte din ”marketing-ul” Orange-ului și nu cred că se va schimba ceva. Adică doar un text simplu nu va fi vreodată, că de aceea e pagină de email... ca să nu fie un simplu SMS. Totuși, poate ar ajuta un compromis al Orange de a ”întinde” mesajul pe 2 pagini (de exemplu) în care ”cafeluțele” să fie pe una dintre pagini, iar ”mesajul de confirmare a plății” să fie pe altă pagină. Așa cred că ar împăca pe toată lumea.

DanielaH
Moderator
Am înțeles acum :) Vom transmite feedbackul tău colegilor noștri. Vom schimba și titlul întrebării ca să fie mai clar la ce anume se referă exact și topicul să fie astfel util și celorlalți membri din Comunitate. FLo_1, mulțumim pentru screenshot! Te rugăm să ascunzi și adresa de e-mail.

FLo1
#StarMember
@DanielaH: Mulțumesc de avertizare. A ”scăpat” ... vigilenței mele 🙂 Am re-editat-o.

Jay
Campion certificat
@Teo, pentru a rezolva acum situația, pana se vor aplica modificări, poti face un screenshot pe care sa-l decupezi cum ai nevoie și sa-l printezi..

FLo1
#StarMember
@Jay: Dacă folosește ”print-ul” ca o dovadă justificativă pentru înregistrare în contabilitate, ”screenshot-ul decupat” reprezintă un fals, chiar dacă nu s-a intervenit asupra informației conținute. Este la fel de valabil ca la un extras de card (cont), plin de poze și reclame care mai de care mai colorate, dar dacă se intervine asupra documentului prin editarea acestuia atunci noținuea de ”conform cu originalul” dispare sau nu mai există.

FaraUnID
Campion certificat
Confirmarea paltii vine si pe SMS si poate fi verificata si in cont. Nu trebuie sa te apuci sa pintezi acele e-mail-uri "ca atare". Ca si solutie de compromis, poti seta clientul de e-mail sa nu afiseze imaginile sau seteaza-ti clientul de e-mail sa afiseze mesajele receptionate in plain text, fara atasamente.

FLo1
#StarMember
Tocmai am primit si eu patru cafele de la Orange. Am o dilema: care e boabe, care e macinata si care e capucino? Prin eliminare o iau pe a patra ca poate e un ness mai chimical sau o fi moca 🙂