anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

detalii factura - ce inseamna 7530 servicii terti?

dana_7
Începător
ce inseamna 7530 servicii terti ; 7530MOBPAY servicii terti 1,500 euro
1 Soluţie acceptată‚

Idrone
Explorator
7530 - este numarul unde se poate plati prin SMS taxa aferenta eliberarii documentelor de identitate

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Buna! Se refera la plati prin sms catre alte companii.. În cazul tău, taxa pentru carte de identitate.. Este o taxa de 1,5 euro + tva.. cel putin asa am gasit pe internet ca ar fi la sectorul 5.. iar numarul scurt mentionat de tine de acolo este.. http://sector5.ro/mass-media/premier%C4%83-administrativ%C4%83-de-nivel-na%C8%9Bional-%C3%AEn-sectorul-5-taxa-aferent%C4%83-eliber%C4%83rii-documentelor-de-identitate-la-un-sms-distan%C8%9B%C4%83/

Razvan
#StarMember
Servicii taxare specială, fie ai trimis acel sms pentru a plăti, de exemplu, o parcare sau vreo altă aplicație trimite sms în background.

Idrone
Explorator
7530 - este numarul unde se poate plati prin SMS taxa aferenta eliberarii documentelor de identitate

Razvan
#StarMember
Completare la postarea colegului cu taxă CI. În premieră la nivel național, la nivelul Sectorului 5 a devenit funcțională opțiunea plății prin SMS a taxelor aferente eliberării cărților de identitate. Inițiată de Primarul Daniel Florea, măsura vine în întâmpinarea cetățenilor care în numeroase ocazii s-au arătat nemulțumiți de faptul că erau nevoiți să se deplaseze la sediile CEC Bank sau Poșta Română, așteptând la cozi, pentru a reveni apoi la sediul Autorității Locale Sector 5 cu chitanța în valoare de 1 leu, reprezentând contravaloarea taxei de eliberare. Astfel, pe perioadă nelimitată și exclusiv la nivelul Sectorului 5, cetățenii pot opta pentru achitarea acestei taxe apelând numărul scurt 7530, costurile SMS-ului fiind următoarele: 1.5 Euro + TVA, pentru cărțile de identitate; 0.2 Euro + TVA, pentru cărțile de identitate provizorii; 0.2 Euro + TVA, pentru comunicarea de date cu caracter personal. ”Ne dorim să oferim cetățenilor un mod facil în care să interacționeze cu instituția noastră, prin măsuri adaptate standardelor europene în vigoare. Este una dintre obligațiile pe care le avem ca autoritate publică de interes local și de care ne străduim să ne achităm în mod onorabil, cu respect față de locuitorii Sectorului 5 și față de nevoile administrative ale acestora (Daniel Florea, Primarul Sectorului 5)." http://www.sector5.ro/mass-media/premier%C4%83-administrativ%C4%83-de-nivel-na%C8%9Bional-%C3%AEn-sectorul-5-taxa-aferent%C4%83-eliber%C4%83rii-documentelor-de-identitate-la-un-sms-distan%C8%9B%C4%83/ Habar nu aveam de acest serviciu online. La S6, nu există.

FaraUnID
Campion certificat
E buna asta cu premiera nationala la nivelul sectorului 5. Un fel de premiera mondiala, pe scara blocului.