anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce primesc instiintari de plata de la recuperatori de datorii?!

Moldova18
Începător

bună!

Tot primesc instiintari de plata de la o firma de recuperare datorii de la Orange, si eu am toate facturile platite la zi! Ce trebuie sa fac sa scap de firma de recuperare datorii?!

Nu inteleg conceptul? De ce tot trimit instiintari de plata, odata cu precizarea ca datoria trebuie plătită pana la o anume data, sau ca pana la o anumita dată sa platesc doar jumatate din suma! Deja ma dispera înștiințarile astea!

 

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Moldova, bun venit in Comunitate!!!

Daca te știi cu toate facturile la zi și serviciile nu sunt oprite, atunci ignoră acele înștiințări. Ori sunt țepe, ori e vb de vreo greșeală, ori ai avut cândva, demult, vreo restantă și acum ei dezgroapă morții. Oricum, după 3 ani totul se prescrie.

Daca te știi fără probleme și te deranjează mult înștiințările, poți să le trimiți un mail in care sa le soliciti să nu-ți mai trimită amenințări, că și tu îi poți da in judecată pentru hărțuire.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pățit și eu ceva asemănător, dar s-a rezolvat relativ repede. Am primit o înștiințare cum că nu am plătit factura și să sun la ei urgent. Am sunat la numărul primit în mesajul de pe email și am constatat că ei trimiteau acel mesaj pentru că aveau în baza de date email-ul meu pentru că le trimiteam dovezile că sunt plătite facturile de la mine de la serviciu, iar în luna respectivă se întârziase plata facturii de acolo ( de la serviciu). L-am sunat imediat pe șefu și s-a rezolvat misterul! Deci vezi despre ce este vorba și cine știe!

Succes!

FLo1
#StarMember

@Moldova18: Bun venit în Comuitatea Orange. Referitor la problema ta, poate fi chiar și o greașeală. Atât timp cât ai facturile achitate la zi nu ai de ce să-ți faci probleme. Ce-a mai simplă rezolvare este calea dialogului. deci vezi (chiar și telefonic) la ce anume face referire firma de recuperări și situația se clarifică rapid și ușor. Te așteptăm aici pe acest topic să nu spui dacă s-a clarificat situația. Succes. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

In primul rand verifica daca acele notificari sunt chiar de la o firma reala de recuperare. Daca se confirma (carcacter cu caracter), trimite-le dovezile de plata si ureaza-le sarbatori fericite.