Dupa cum am mai spus, in luna septembrie anul 2019 am solicitat un telefon cu optiunea de prelungire a abonamentului pe termen de doi ani. Dar o doamna amabila mi-a facut si abonament si rata fara sa solicit asa ceva. In urma unor discutii cu unii consultanti orange am ajuns de comun acord ca abonamentul de voce facut pentru acel telefon sa fie suspendat, ceea ce s-a intimplat. Dupa cum observ, la compania orange se lucreaza dupa cum se vrea. Nu au un statut ori o baza dupa care sa lucreze. Am sesizat dar mi-au spus ca in termen de 8 zile ma contacteaza un consultant, ceea ce nu s-a intimplat. Au trecut 15 zile. In privinta datoriilor, sa stiti nu am nici un leu macar, tot acesti consultanti mi-au activat fortat programele hbo si am platit 204 lei ca asa au vrut ei. In factura din februarie m-am trezit ca trebuie sa platesc o corectie de tv in valoare de 109 ori 115 lei. Cum poti sa vii tu dupa o perioada aproape de 6 luni cu asemenea aberatii? La mine in cont scrie destul de clar ca toate facturile sunt achitate.