anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se poate activa sau dezactiva youtube premium cu plata pe factura orange?

ANCA3050
Junior
Am primit un sms ca am fost taxata cu 26 de lei pentru achizitii din magazin google. Folosesc apple si nu fac achizitii decit cu cardul. La serviciul clienti mi se spune ca am achizitionat youtube premium prin abonament. Eu nu am facut asa ceva.
10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember
Bună@ ANCA3050, Ai detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2316146-facilitati-factura-orange-plata-youtube-premium Baftă!

teacher_
#StarMember
Salut! Cred ca, pentru a dezactiva, trebuie sa intri in profilul tau din my orange si sa selectezi dezactivarea serviciului. Edit: intra in contul tau YouTube Atinge fotografia de profil apoi Abonamente cu plată. Atinge abonamentul pe care dorești să îl anulezi. Atinge Continuă pentru a anula. Selectează motivul anulării și atinge Înainte. Atinge Da, anulează.

ANCA3050
Junior
unde anume ? ca eu nu am gasit asa ceva

teacher_
#StarMember
Trebuie sa intri in contul tau YouTube... Poți să te conectezi cu datele de Gmail.

ANCA3050
Junior
in contul meu de youtube premium am family platit cu cardul 53 lei pe celelate adrese ca am 3 nu am nimic activat si nu scrie nicaieri de plata prin facturare orange .folosesc un tel apple orice cumpar e cu cardul stiu ca la android printr un singur click poti cumpara o gramada cu facturarea orange dar la aplle nu e asa .

adrian87n
Cunoscător
Te ajut eu. Te loghezi pe contul tau Google, mergi la Ramura YouTube si conform printscreen-uri de mai jos, la sectiunea facturare, alegi "Facturare cu orange", iar in acest mod plata iti va veni ca si cost suplimentar pe factura. Sper ca ti-am putut fi de folos, te pot ajuta cu informatii suplimentare, te rog scrie-mi si cu drag daca ti-am fost de folos te rog marcheaza raspunsul meu ca solutie. Iti multumesc anticipat. Adrian.

teacher_
#StarMember
Eventual poți să mai iei legătura odată cu serviciul clienți, și roagă-i sa îți anuleze plata ei, din sistem, pentru că se poate și așa.

adrian87n
Cunoscător
Dacă din aplicația băncii ai aprobat plata, eu zic c nici măcar serviciul clienți orange nu te poate ajuta , eu îți recomand si te sfătuiesc ca să apelezi serviciul clienți al băncii tale.. ei te pot ajuta...

DanielaH
Moderator
@ANCA3050, ai reușit să dezactivezi opțiunea YouTube Premium? Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.

Despina
Începător

Buna! Și eu am o problema, am abonament la orange care este folosit doar într-un telefon samsung și am cost suplimentar pe Apple. Cum poți achiziționa ceva my Apple cu un telefon samsung. Va rog, ajutor, cei de la orange nu știu sa îmi spună cu toate ca eu cred ca este o gresala a Orangelui frauda asta