anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum obtin factura pentru reincarcare din contul My Orange?

Alex_G_
Cunoscător
Dacă imi incarc cartela prepay cu ajutorul contului meu Orange, cum pot solicita o chitanța/factura a plății mele?
Prin contul My orange achit valoare cu ajutorul cardului de credit, însă as vrea sa primesc factura acasă. Cum pot proceda?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Tina
Cunoscător certificat
Nu cred ca vei putea sa primesti chitanța acasă. Poți însă sa selectezi ca plata sa se facă pe factura ta de abonament și sa o listezi din cont. Se va vedea ca este plata pentru reîncărcarea unui cont prepay. Dacă ai nevoie de dovada plății, poți sa soliciți de la banca un extras de cont.

Ascary
Campion certificat
Nu am întâlnit acest aspect. Nu cred că poți obține o factura. Dar dacă încarci de pe abonament îți va apare în factura ta reîncărcarea.

Vio73
#StarMember
Nici nu e nevoie. Atâta timp cât e acolo, e ok.

Razvan
#StarMember
Dacă încarci prin abonament îți apare pe factură odată cu cea de abonament, altfel vei primi pe mail o confirmare de plata a sumei achitate. Probabil trebuie sa te adresei ORO pentru obținerea facturii. La Telekom, la fiecare reîncărcare din my account primesc factura.

Alex_G_
Cunoscător
Ma refeream doar in situația in care ai cartela prepay, nu și abonament.

Alex_G_
Cunoscător
Când încarci cartela din My orange și introduci datele tale, scrie la un moment adresa facturare. Scriu acolo adresa mea, însă nu am primit acasă niciodată nimic. In cazul acesta, oare ce reprezintă adresa de facturare, la ce ajuta?

Romeo_
Senior certificat
Cand incarc cartela prepay din aplicatie primesc un mail cu datele mele si reîncarcarea.Factura din cate stiu este doar pt cei cu abonament.

Vio73
#StarMember
Eu primesc doar sms.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Pentru cartela prepay nu exista factura. Doar cei abonati au factura si se poate descarca din aplicatia my orange. De asemenea, daca iti doresti sa ai chitanta la plata efectuata, o poti face din aplicatia orange money, acolo ai posibilitatea sa iti descarci chitanta. Dupa fiecare plata efectuata primesti chitanta.

Vio73
#StarMember
Apare pe factura numărului de pe care ai încărcat prepay-ul faptul că ai făcut-o de acolo.

Miha_Z
#StarMember
Ma gandesc ca solicita adresa de facturare pentru a identifica cui apartine numarul.

DanielaH
Moderator

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

Aceasta subcategorie sau filtru nu exista in my orange in 2023. Am nevoie de factura persoana juridica pentru o reincarcare a unei cartele prepay din contul my orange. Nu detin nici un abonament. Am nevoie de aceasta factura pentru contabilitate si deducere cheltuieli

Salutare, @Faurlica ! Bine ai venit în Comunitatea Orange! Ai reușit să descarci factura din contul tău My Orange?