anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum obțin factura pentru incarcarea prepay?

Sarbu
Începător
Salut, vreau sa fac o incarcare pe cartela mea prepay. Pentru aceasta incarcare, am nevoie de factura. Cum procedez ca sa obtin factura? Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@arsradu și mihai_13, mulțumim pentru răspunsuri! Ca să sumarizăm, există 2 posibilități: - faci reîncărcarea într-un Orange shop/ store și acolo ți se eliberează factură/ bon fiscal - faci reîncărcarea online din contul tău My Orange, iar factura o poți descărca din secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare. @Sarbu, să ne spui dacă ai reușit și ce variantă ai ales. Te mai așteptăm.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember
Online nu stiu daca poti. Dar ar trebui sa poti dintr-un shop Orange. Edit: aparent se poate si la incarcarile online. Vezi mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1987444-obtin-factura-reincarcare-contul-my-orange
Client Orange

mihai_13
Maestru
poti incarca la un Orange store sau de oriunde iti elibereaza bon fiscal care se poate deduce la impozit daca ai firma ...

DanielaH
Moderator
@arsradu și mihai_13, mulțumim pentru răspunsuri! Ca să sumarizăm, există 2 posibilități: - faci reîncărcarea într-un Orange shop/ store și acolo ți se eliberează factură/ bon fiscal - faci reîncărcarea online din contul tău My Orange, iar factura o poți descărca din secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare. @Sarbu, să ne spui dacă ai reușit și ce variantă ai ales. Te mai așteptăm.