anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Crestere factura nejustificata

Anonim
Neaplicabil

Salut, am observat ca factura a crescut cu 1 euro , fara o informare in prealabil. Stiti daca aceasta creștere peste noapte este legala ? Ne putem astepta la alte actiuni de acest gen ? Rusine Orange  !

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
Campion certificat

@Anonim: Bun venit în Comunitate. Legal este, atât timp cât este anunțată. Dacă verifici factura anterioară vei găsi notificarea aferentă prin care ți s-a "oferit" posibilitatea de denunțare a modificării, în caz contrar fiind de acord cu modificarea anunțată. Așadar verifică facturile anterioare, cea din octombrie / noiembrie. 

Posibil este orice, atât timp cât accepți. Ai și alternative la abonamentul Orange: cartela prepay, sau portarea la alt operator. 

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

FLo1
Campion certificat

@Anonim: Bun venit în Comunitate. Legal este, atât timp cât este anunțată. Dacă verifici factura anterioară vei găsi notificarea aferentă prin care ți s-a "oferit" posibilitatea de denunțare a modificării, în caz contrar fiind de acord cu modificarea anunțată. Așadar verifică facturile anterioare, cea din octombrie / noiembrie. 

Posibil este orice, atât timp cât accepți. Ai și alternative la abonamentul Orange: cartela prepay, sau portarea la alt operator. 

PS: Sunt client cu vechime 17 ani in retea la abonamentul actual. Deci modificarile s-au facut fara niciun filtru sau restrictie. No comment...

Ce inseamna ca a fost anuntata? Cele cateva randuri cu litere micute scrise pe o pagina a facturii pe care nu o citeste nimeni doar, doar or trece cele 30 de zile? Jenant! Chiar si doar pentru chestia asta si nu as vrea sa mai am de a face cu aceasta companie.

FLo1
Campion certificat

@Cristal: DA, așa cum (poate) ai constatat și cu alte ocazii, rândurile mărunte din subsol de pagină și cu o culoare cu tentă spre transparent ACELEA sunt cele care îți decid parcursul din viitorul relației tale cu operatorul de servicii actual. Iar atât timp cât este anunțată, orice schimbare este acceptată în lipsa oricărei reacții ale clientului.

te contrazic !

 

Nita
Junior entuziast

Asta cu notificarea pe factura eu o consider o escrocherie.Notificare în adevăratul sens al cuvântului înseamnă un act distinct numit înștiințare sau notificare și nu câteva rânduri pe alt înscris numit factura înadins poate nu o s_o observi.Cine citește toată factura ?,dacă suma e corecta o achiți și gata.

Paul2022
Începător

@Anonim Bun venit in comunitate ! , In factura lunara de prestare servicii , aveți la informării , pe a doua pagina , informarea de creștere a pretului cu un euro la fiecare serviciu afectat , care este menționat , ex : (10000000 ( tv ) , 07........ ( mobil ) , 0374...... ( voce fixa sau net ) ! Aveți posibilitate de reziliere de la data primirii facturii , timp 30 de zile , aceasta perioada s-a prelungit , cateva zile inainte de emiterea a noii facturi , care va duce in imposibilitate de a rezilia serviciul deoarece , in lipsa raspunsului dumneavoastra , Orange presupune ca v-ati dat acordul pentru modificare !

Anonim1
Începător

Fix asta am observat si eu azi cand am primit factura. Abonamentul a crescut cu 1 euro fara sa fiu notificat in prealabil. Am incercat sa sun la relatii cu clientii sa intreb care e motivul, insa e imposibil sa treci de robot ca sa ajungi la un operator uman. Asa ca am fost la un office Orange si fata de acolo a ridicat din umeri spunand ca toti furnizorii au crescut tarifele si ca daca nu imi convine, pot rezilia contractul sau sa trec la cartela. Foarte profesionista abordarea si a firmei si a angajatilor... Clar, a devenit haiducie, fiecare se descurca cum poate...

Adrian1984
Începător

Salu. Exact asa am patit si eu. A crescut cu 10lei factura la servicii fixe fara sa fiu anuntat.

Nu este legal, chair daca scrie in contract ca o pot creste. Contractele la randul lor sunt abuzive si incalca legea, cu tot cu armata lor de avocati. Plangere la ANPC. Cunosc o gramada de persoane carora le-a fost anulata aceasta crestere si au putut ramane in retea.

ADY23
Junior

Salutare.. La mine a crescut factura cu 3 euro.. E normal? Am pachet orange Love, adica abonament mobil, internet si televiziune.. Practic mi-a urcat câte 1 euro pt fiecare serviciu. Interesant e că in aplicatie mi-a urcat 1 euro doar la abonamentul mobil celelalte fiind la fel dar pe factura la toate 3 mi-a urcat cate 1 euro, e ok asa? 

Ra2022
Începător

La mine a crescut cu peste 10 lei factura și nu am cuvinte discuta . Am făcut cerere de reziliere să vada baga cineva in seamă și până acum nimic. 

Este Digi foarte ieftin ... daca nu reduce prețul trec la Digi dar nu accept bătaia de joc pentru că anual și mărit prețul.

Scrieți la ANCOM

Andrei75
Junior

Orange este cea mai vicleană firmă de telefonie mobilă eu am plătit abonamentul ăn fiecare lună și tot mi au suspendat serviciile pentru că nu am vrut să plătesc de două ori aceași factură cum au vrut ei și acuma ăncearcă să mă sperie cu (viratis) niște recuperatori ilegali cu mine nu le merge (eu am abonament Telekom și Orange ma preluat fără consimțământul meu cu abonament Telekom de când a intrat Orange pe fir toate sau dat peste cap (semnal foarte prost la toate,facturi unflate fără voie etc etc etc). sânt niște nenorociți.

FLo1
Campion certificat

@Andrei75: Sunt convins că ai înțeles procesul de achiziție al serviciilor fixe gestionate până de ceva vreme de Telekom, iar acum de Orange. Vreau să cred că înțelegi că nu ești proprietar pe rețeaua utilizată, ci doar un simplu chiriaș/utilizator, indiferent că discutăm despre serviciile de TV, internet fix sau telefonie fixă. Schimbarea proprietarului nu te alungă din rețea, însă regulile se schimbă conform politicilor / ofertelor noului furnizor de servicii. Cazuri similare sunt și în sistemul bancar, dar și în energie (gaz sau energie electrică) și nu s-a scandalizat atât pe acest subiect. Până atunci, ai posibilitatea PORTĂRII  dacă nu te regăsești în serviciile primite / oferite de Orange. 

Numai bine și succes în alegerile pe care le vei face.