anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar mai mare de 50 euro

user_18836864
Începător

Cost suplementar mai mare de 50 euro...nu trebuia sa fiu anunțat?

4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember

Salutare! Te referi la costul suplimentar efectuat în roaming sau în țară?

In roaming, primesti un sms de înștiințare că ai atins plafonul maxim și trebuie să răspunzi cu DA că ești de acord să continui să utilizezi datele mobile. 

teacher_
#StarMember

Salut! @user_18836864 , in general Orange nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile clienților. Daca eu am chef sa vorbesc 1 ora in Sri Lanka de exemplu, Orange nu o sa îmi îngrădească asta... Sau daca vreau sa descarc o aplicație care consuma mult net, nici aici Orange nu o sa mă oprească. Din păcate, aici intervine doar chibzuiala. Am trecut și eu prin asta, doar cu suma mai mare, de vina am fost doar eu...

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cei 50 de euro sunt pentru consumul in roaming. Si nu vor fix 50, ci, in proportie de 99%, un pic mai mult (din motive de comunicare intre retele). Uneori se ajunge pe la 80-90 de euro tocmai din cauza acestor intarzieri intre operatori (sincer vorbind, orice operator care prinde un turist va fi tentat sa-l mulga, treaba operatorului national al turistului fiind sa taie macaroana cand primeste confirmarea ca a depasit limita de costuri).

Daca acel cost suplimentar a fost facut in Romania, problema este la utilizatorul numarului. In tara, nu ai limita maxima de consum.

DanielaH
Moderator

@user_18836864, costul este făcut în țară sau în roaming? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.