anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar foarte mare din date mobile

Ciprian
Junior
Am facut cost suplimentar din date mobile de aprox 160 de euro..de 2 saptamani incerc sa primesc un raspuns si nu mi se spune ceva exact..sunt plimbat dintr un departament in altul...acest cost suplimentar a fost facut in aprox 2 min ..se bat cap in cap datele pe care le am eu in my orange cu cele avute de orange! A mai patit cineva ceva de genul? Cum ati rezolvat problema?
32 Răspunsuri 32

Vio73
#StarMember
@ Ciprian, Mă bucur foarte mult că ai reușit să găsești cea mai bună soluție pentru tine! Eram convins că în momentul în care îți pui în valoare toate resursele în ceea ce privește negocierea, vei reuși! Felicitări!

Gianni
Cunoscător certificat
A pățit-o și un prieten, venindu-i o factură de vreo 400 € pe care a trebuit să o plătească oricum și de atunci este mai atent cu telefonul și nu-l mai lasă la îndemîna copiilor.

Theodor
Junior entuziast
Cost mare se face ușor pe net. Legat de tarifarea standard, difera de la abonament la abonament. Unele au 200 MB la 1 euro, altele 500 MB per 1 euro, altele 100 MB la 1 euro etc. Cu cât e mai vechi abonamentul cu atât are taxare mai mare. Care ați prins gama zoo cu cangur, delfin, tigru... La delfin de ex fără net inclus 1 MB costa 90centi fără tva. Deci cost mare rapid. Dar soluții exista.