Mie mi-a fost corectata o factura anul trecut (nu imi atribuisera plata unei facturi, desi o platisem in timp util) iar factura urmatoare am primit dublul penalizarii ca discount. Bine, penalizarea era sub 2 lei, iar luna urmatoare am primit discount 5 lei (1 euro).
Din punctul asta, pot sa te contrazic. Daca sunt clienti la care nu se fac aceste corectii, asta nu stiu cat de ok mai e... Se poate contesta factura si un tert (ANPC sau ANAF) pot face verificarea si pot da o solutie externa (sa nu se zica faptul ca clientul este subiectiv sau ca Orange e subiectiv).
Am fost intr-o situatie similara recent: am avut o tentativa de fidelizare recent, dar in contract era alta cifra fata de cat convenisem si am cerut rezilierea respectivului contract (servicii fixe). Nu mi-a aparut nimic in factura ca as avea ceva de plata pentru respectivul contract. Deci, zic ca se poate (evident, daca nu eram atent, plateam mai mult decat convenisem). Acum, fiind Stan Patitul, voi cere contractul inainte sa-mi vina aparatura (nu de alta, dar am stat aproape doua saptamani sa trimit routerul inapoi, fiind si Pastele la mijloc).