anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonus la plata facturii in my Orange

Neaplicabil
Am platit cu card online astăzi factura, si uite ce a primit baiatu:
1000 minute internaționale si net național nelimitat.
E foarte bine, si cei care nu știu e timpul să o faceti.
Cum am mai avut o lună de nelimitat si in februarie, ca a fost ziua mea, nu pot sa spun decat bravo Orange si mii de mulțumiri.
Dovadă:
15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
Si eu am primit, minutele doar pe numarul principal si net nelimitat si pe celelalte abonamente.. 🙂

Neaplicabil
Are Orange ceva al lui, de bună sama, nu degeaba sunt cei mai buni, nu am ce zice . Eu ii mai critic, deformație profesională, dar in inima si sufletul meu ii iubesc ! O să mai critic, in definitiv critica face parte din viață, dar adevărul e ca pe parte de telefonie si servicii sunt asi in Romania . Mulțam fain pentru cado, draga Orange Romania

Jay
Campion certificat
Bineînțeles! Nici nu trebuie sa faci altfel.. Critica are, de obicei, drept consecință, îmbunătățirea serviciilor.. si, unde e loc, e loc..

Neaplicabil
Yeap. Buna mea bunică, plecată de mult in alte galaxii, avea o vorbă, copii se pupa in somn, noaptea cand dorm . Ziua ne mai acidula, ca eram mulți si obraznici, dar asta a contat mai târziu, in viață, dar in inima ei era o femeie de aur, genul de bunici cum avea Lizuca in Dumbrava Minunată, daca nu o cunoșteai puteai crede ca cine știe ce mașteră era .

Miha_Z
#StarMember
Felicitari Noah pentru bonusuri si multumim pentru pont. Cand e cazul sa-i criticam si o facem in cunostinta de cauza nu trebuie ca angajatii Orange sa se supere. O facem spre binele firmei ca le aratam unde mai e loc de imbunatatiri.

DanielaH
Moderator
„Critica să fie și amară, numai să fie dreaptă”, spunea Titu Maiorescu 🙂 Dacă este și constructivă, aș adăuga eu în cazul de față, nu numai că nu supără pe nimeni, dar ne ajută foarte mult să ne îmbunătățim, exact ce spui tu, Miha Z. Mulțumim tuturor pentru feedback!

RafaHelper
#StarMember
Mie intotdeana mi-a placut sa fac critica constructiva, prin urmare mi-as fi dorit ca acele minute sa fie valabil si national, poate va intrebati de ce daca am un abonament cu nelimitat national? Ei bine, am fost taxat pentru apelul de tip conferinta in alta retea si mi-am dat seama ca imi lipsesc minutele nationale incluse. 😞 @noah dar tu folosesti minute internationale?

Neaplicabil
Nu folosesc dragule, foarte rar . Dar net pe mobil la greu . Când termin cota, trec pe wifi de la Gigi Eu si doamna avem o vârstă . Trecuți de jumătate de secol amandoi, cu ceva peste . Printre bucuriile acestei vârste, eu ma bucur de niste insomnii calificate . Am începute mai multe seriale simultan in HBO plus o mulțime de canale de truck vloging pe You tube atat ale băieților romani pe Comunitate, dar si câteva fete din Suedia, Polonia, Olanda si State . Plus alte câteva de moto bike din mai multe țări, cum de exemplu frumoasa si curajoasa Noraly Shoenmaker, alias Itchy Boots, olandeza care a facut mii de km in Asia si Europa singură pe o motocicleta . Stopata in Peru, in drumul spre Alaska de damn Corona virus .

Neaplicabil
https://www.youtube.com/c/ItchyBoots Pentru amatori de aventuri adevărate ale unei fete extrem de curajoase las un link pentru canalul lui Noraly .

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa aventura pe motocicleta si i-a trebuit mult curaj tipei sa faca singura 60 000 de km. Cel mai mult mi-a placut cum veneau copiii s-o salute si piruetele catelului in fata motocicletei. Merita urmarit reportajul. Merci de link.

Razvan
#StarMember
Minutele internaționale sunt de umplutură, în majoritatea cazurilor. Pe viitor, mi-aș dori să poți negocia un abonament, dacă nu dorești acele minute, să ți se scadă din cuantumul abonamentului lunar.

Vio73
#StarMember
Felicitări pentru bonusuri și pentru că ne-ai împărtășit această experiență.

Neaplicabil
Cu multă plăcere dragilor . Asta este de apreciat in familia comunității Orange. Ca fiecare împărtășește informatia cu ceilalți membri . Multe am aflat si eu de aici de la voi, si este minunat să o facem si in continuare . Weekend minunat pentru întreaga comunitate .

Miha_Z
#StarMember
Week-end pacut si tie @Noah.