anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii in perioada contractuala

Tgh
Începător
Buna ziua,
Astazi dupa 17 ani ca si client al companiei am ramas foarte dezamagit de dumneavoastra. Pe scurt ma simt furat de catre dumneavoastra, eu cred ca nu va intereseaza clientii vechi ceea ce ma determina sa aleg un alt operator. In toti acesti ani am fost sunat de catre operatorii dumneavoastra pentru prelungirea contractelor, dar in anul trecut nu am fost sunat ceea ce a dus la un cost foarte mare.
Vreau sa va spun sa fiti atenti la la bonusuri.
16 Răspunsuri 16

Viocat
Senior certificat
@Irene90 daca tu ai hotarat sa reduci contractul, ei au fost de acord si au acceptat, de unde sa stie ei ca pe viitor vei avea tu nevoie de roaming? Nu inteleg care este vina. @Tgh care au fost beneficiile pe care le-ai pierdut la terminarea contractului? Mentionai un cost mai mare pe unul din abonamente, este acelasi cu contractul a carui durata a ajuns la termen? Peste tot la portarea noilor clienti se ofera conditii mai avantajoase decat cele oferite clientilor existenti. Se numeste cota de piata mai mare, atragere de noi fonduri in conditii mai bune

Razvan
#StarMember
@irene90, se oferă FUN 8 cu roaming inclus la retenție. În cazul tău, când vei avea o deplasare în afara țării, activezi temporar un abonament fun 10, pe o perioadă scurta de câteva zile. Între o zi și maxim 14 zile ca să poți reveni apoi la vechiul abonament.