anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am trecut de pe cartela pe abonament si nu mi s-au scazut cei 9 € credit la factura

Florin001
Junior

Salut 🙋‍♂️

Am trecut recent de pe cartela pe abonament (2 săptămâni) si aveam pe cartela 9 € si ceva și  mi sa spus ca la prima factura o sa se scada acei 9 €... am primit factura dar nu a scazut cei 9 €.

A mai patit cineva ?

Se merita sa sun la ei sau ceva de genul sau mai bine las așa  ??

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

 

La trecerea de pe cartela PrePay la abonament poti transfera un credit de cel mult 100 de euro (50 de euro credit de comunicare si 50 de euro acumulati prin programul Phone Credit) care poate fi folosit fie pentru achizitie telefon, fie pentru plata facturilor (clientul alege in momentul in care face migrarea).

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Salut!

„Se merita” sa ne spui si noua ce scrie in factura? Prima factura ar trebui sa includa:

  • perioada de la data semnarii contractului pana la data emiterii facturii
  • perioada de la data emiterii facturii pana la urmatoarea data de facturare (urmatoarele 28/29/30/31 zile)
  • eventualele reduceri primite (creditul ramas de la cartela, in cazul de fata)

Poi asta e ca nu scrie nimic ... intrresant 

Doar cat e de plata si data scadenta ..

Este vorba de factura de achiziție, nu factura abonamentului. 

FLo1
#StarMember

@Florin001: Bun venit în Comunitate. Era o vorbă în latină: "Verba volant, scripta manent". Concret, ai primit un document scris în care acel credit să fie recunoscut? Ar trebui ca reducerea din creditul existent sau "phone creditul" aferent acumulat pe cont să se regăsescă ca reducere pe factura achiziției de abonament făcute. Ai detalii aici. Succes.

Trixen
#StarMember

Salutare, în urmă cu puțin timp am trecut o cartelă pe abonament și mi-a apărut reducerea pe factură. Nu mi-a apărut întregul credit, dar nu știu de unde a apărut diferența în minus.
În altă ordine de idei, vorbim despre credit și nu opțiune, da? Nu știu să existe opțiune de 9 euro, dar mai bine întreb. Dacă aveai vreo opțiune ce se activa împreună cu încărcarea, atunci banii aceia nu cred că îi vei recupera.😊

Modificare ulterioara: informatia este gresita. Am verificat facturile si creditul mentionat NU se regaseste. Avand in vedere ca am facut trei schimbari in interval de o saptamana fix in perioada emiterii facturilor, in cazul in care apare vreo reducere pe factura din aprilie, revin cu completari.

Da, este vorba de credit.

Eu am primit prima factura  dar nu a scazut nimic din ea .. la tine a fost la prima factura sau urmatoarele ?

M-am incurcat in stiinta! 😞
Imi cer scuze, am retinut gresit. Am verificat acum facturile si nu imi apare nimic legat de credit si reduceri. Creditul pe care il aveam pe cartela nu se regaseste in factura. Revin la urmatoarea si anunt daca mi s-a scazut ceva cu intarziere, insa mai am pana la emiterea viitoarei facturi.

Razvan
#StarMember

Salut! La trecerea de pe prepay pe abonament se acordă un discount la factură in cuantum de până la 50 euro și până la 50 de euro la achiziția unui telefon. Da, merită să suni pentru a obține acea reducere. 

Anonim
Neaplicabil

În decembrie am trecut 2 cartele prepay pe abonament, pe factura din ianuarie am avut reducere pt creditul care îl aveau cele 2 cartele. Suna la 300 sa te lămurească 

Florin001
Junior

Revin eu.... cu răspunsul..

Nu se recupereaza nimic :)))

Inseamna ca este o modificare recenta. Stiu ca migrarea de la cartela la abonament transfera creditul existent ca avans la factura (intr-o anumita limita [50E???]).

Salut,

 

La trecerea de pe cartela PrePay la abonament poti transfera un credit de cel mult 100 de euro (50 de euro credit de comunicare si 50 de euro acumulati prin programul Phone Credit) care poate fi folosit fie pentru achizitie telefon, fie pentru plata facturilor (clientul alege in momentul in care face migrarea).