anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am sold cu minus în cont, de ce nu informează de unde și de ce mă pun sa aștept?

Marcel1
Junior entuziast

Am sold cu minus în contul Orange, dar nimeni de la orange nu vrea să informeze de unde sunt banii, sau chiar nu știu de unde sunt.

Am făcut solicitare sa mi-i returneze daca tot sunt cu minus:

- conform unei domnișoare de pe chat care mi a dat procedura

- după mailul către plăti, mi se cer mie documente bancare din contul meu bancar care sa justifice banii cu minus de la ei. 

Oare la ce nivel de incompetenta, lipsa de transparență, lipsa comunicare între departamente au ajuns? Ce treabă are contul meu privat bancar cu banii și sumele gestionate de ei?

- După mai primesc un mail că trebuie să aștept până se finalizează rezilierea ultimelor 2 abonamente TV și Net.

Iarăși nici o informație în plus, nimic care să mă lămurească. Zici că e pușcărie. Noi că ai clienți nu avem nici un drept, ei nu au nici o obligație. Să aștept pâna când și de ce?

- și la urma mai primesc un mail că trebuie să predau echipamentele in urma rezilierii.

La fel de varza și de incompetenți sunt încât nu au putut verifica faptul că eu am predat deja echipamentele și am reziliat.

Felicitări ORANGE rețeaua nr.1 la 5G +  , aproape nicăieri daca stam bine sa analizăm harta,   cei mai incompetenți la servicii clienți, informare clienți, transparență clienți și rezolvarea problemelor clientilor.

 

 

 

 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Știu că se completează o cerere pentru extrasold, pe care o ai aici, precum și detaliile:

https://www.orange.ro/help/assets/pdf/Cerere

Referitor la incompetență, depinde de cine dai într-o conversație. Te asigur că, din păcate, sunt pe la toți, ba unii chiar mai incompetenți decât alții. Și știi de ce? Pentru că toți vor să facă economie de bani și asta rezultă! M-am întrebat și eu de ce se întâmplă asta de mai mulți ani încoace și a trebuit să găsesc singur răspunsul! Dar asta este valabil la toți operatorii telecom și nunumai. Nimeni nu se bazează pe ce cunoștințe are cel care relaționează cu publicul, ci doar ce costuri are cu el ca și angajat. Rezultatul se vede! 

Referitor la rețea, nu știu ce să spun, dar în general, din experiența proprie și din Raportele Ancom, este peste concurență la servicii mobile. La servicii fixe, din experința proprie, mie mi se pare de asemenea mult peste concurență, dacă nu prea ai de-a face cu suportul de la 300.

Însă fiecare dintre noi gândim diferit și avem nevoi diferite și de aceea avem și experiențe diferite, negative sau pozitive!

În concluzie, îmi pare rău pentru experiențele neplăcute și sper să se rezolve problemele invocate cât mai repede! Noi, aici, suntem în mare parte tot clienți, care nu te putem ajuta decât cu sfaturi!

Baftă!

 

DanielaH
Moderator

Marcel, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Ești client Orange sau Orange Romania Communications?

Marcel1
Junior entuziast

Am fost client Orange de 17 ani.

Ignoranța companiei Orange a dus la portare 4 numere de mobil și închidere 2 de servicii fixe. Din cauza:

- majorării de abonamente abuzive și ascunse printr-un limbaj derutant și înșelător din noiembrie.

- textul spune că abonamentul va creste cu 1 Euro și practic a crescut cu 4 Euro, deci e înșelătorie.

- după zeci de reclamații și sesizări , se pare că Orange a ajuns la concluzia că eu am fost de vina că nu am înțeles că ei au voie sa mărească preturile in perioada contractuala asumată tot de ei.

- nu cred că aveți ce rezolva , la fel ca și ceilalți colegi care au tot incercat sa mă ajute. De ce? Pentru că asta e politica : intimidați clienții înșelați I și faceți i sa para vinovați de cele intamplate.

- de asta o să mă asigur prin toate canalele de comunicare existente că o să afle toată lumea povestea mea, și că o să învețe din ea.

- Nici Orange nici alti operatori nu au dreptul să își încalce obligațiile contractuala, nu au dreptul să păcălească clienții pe față și să le mărească preturile abuziv.

Luați atitudine și reclamați toate aceste abuzuri rapid ai închideri serviciile daca nu își respectă obligațiile.

Când vine vorba de plata abonamentului daca ai întârziat câteva zile deja te suna sa îți reamintească de ce obligații ai că și client și te mai trezești ai pe la nu știu ce firma de recuperare.

- daca tu ca și client suni sa le spui că au obligații, ai de așteptat săptămâni și luni sa îți răspundă ci eva de la juridic în limbaj de lemn prin care tot ei au dreptate iar tu ești prost că nu știi să citești.

Deci impertinenta, bătaie de joc și interpretarea legii și a obligațiilor doar in favoarea lor.

Nu face nimic, sper că a meritat să piardă 6 servicii doar de la mine pentru aceasta atitudine, și alte mii de clienți din tara.

Am doar au peste 10 cunoștințe care au renunțat.

Vom fi vigilenți și vă vom taxa pe toți operatorii, pentru aceste încercări de înșelătorie.

 

 

 

mihai_13
Maestru

despre ce suma este vorba ? vorbeste in cifre ...

poate postezi si un print cu suma 🙂  

Marcel1
Junior entuziast

-302 lei. Am print screen ul pe undeva, dar e mai greu să îl urc de pe telefon.

Se pare că între timp la aproape 1 luna de la predarea echipamentului și închiderea la zi, au reușit si Orange sa actualizeze contul și să șteargă toate serviciile din el inclusiv soldul cu minus.

Toate acestea fără nici o informare catre mine despre asta cu detalii .

Mă așteptam de la rețeaua Nr.1 să spună clarbsi transparent:

- închiderea dumneavoastră de servicii va alea loc în următorul fel:

1. In cont vor apărea următoarele modificări în următoarele x zile.

2. Durata de rezolvare a rezilierii va dura x zile.

3. Veți primi informare pe mail, și telefonic de la colegi cu privire la fiecare etapă.

Dar nimic, varza, I competenta, lipsa de transparență, ignoranța fata de clienți și bătaie de joc in continuare.

Deci ZERO PROFESIONALISM.

Si mai au și zeci de survey-uri și sondaje de feedback după fiecare contact care cică ii ajuta să imbunateasca serviciile. 

 Frapant, dezamăgitor și stupefiant sa vezi că nu s a întâmplat nimic și nu s a schimbat nimic după 6 luni de la primele feedbackuri.

Felicitări ORANGE pentru nivelul zero de profesionalism la care ați ajuns.