anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am acumulat facturi cu sume prea mari. Se poate renunta la o parte din numere?

Mickeyszeug
Junior
Am acumulat facturi cu sume prea mari. Se poate renunta la o parte din numere?
Ultima factura de la dumneavoastra a fost de 274 de Ron, iar eu nu mai imi permit sa va platesc sume asa mari.
Credeti ca am putea dezactiva cateva dintre numerele pe care le am si din garantii, in afara de numarul pentru canalul HBO ?
3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Salut! Comunitatea este formata din clienti, nu este un alt serviciu clienti, iar tu, cu serviciul clienți trebuie să vorbești.. Poti trimite cerere de reziliere cu 30 de zile înainte de emiterea următoarei facturi, însă daca ai obținut beneficii in urma încheierii abonamentelor, va trebui să le achiti daca reziliezi.. de asemenea, daca ai rate pe vreun numar pe care vrei sa-l realizezi va trebui să le achiti cand vei închide abonamentul respectiv.. Găsești variantele de contact in link https://www.orange.ro/contact/

Vio73
#StarMember
Salutare! Cel mai bine este să le expui problema într-o sesizare scrisă, în care le explici cam ce ți-ai dori și poate găsești o oarecare rezolvare. Acum depinde și de ce perioade contractuale mai ai, ce valoare au abonamentele pe care nu ți le mai dorești, etc. Oricum, e cam dificil, dacă nu te apropii de sfârșitul perioadei contractuale, dar merită să încerci. Poți să le scrii la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange, secțiunea Contact, etc. Succes și să ne ții la curent!

FaraUnID
Campion certificat
Poti solicita o repozitionare si implicit o renegociere a serviciilor care sunt pe cont.