anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa facturi reincarcare PrePay in My Orange

dfg
Începător
Bună ziua,
Nu apar facturile în secțiunea facturi. De unde le pot descărca?
Mulțumesc,
16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember
Dfg, bun venit in Comunitate!!! Dacă apeși "Plătește" ce se întâmplă? Îți apare macar factura curentă sau nu se întâmplă nimic?

dfg
Începător
Dacă apăs plătește apare ce se vede mai jos. Dar nu înțeleg ce legătură e între facturile de abonament și facturile pentru reîncărcare cu credit/minute.

DanielaH
Moderator
@dfg, bun venit în Comunitate! Am acoperit noi numărul de telefon din atașamentul postat de tine pentru că astfel de date personale nu trebuie să fie publice aici. Spune-ne, te rog, ce factură vrei să descarci? Pentru un abonament sau o factură pentru o reîncărcare PrePay?

svetalex
Senior certificat
@dfg din câte văd, sub numărul de telefon selectat de tine apare „cartela PrePay”. Din colțul dreapta sus, selectează un număr pentru care ai abonament și îți vor apare facturile

FLo1
#StarMember
@svetalex: :))))) Corect. Nu au cum să apară facturi de abonament voce la un cont de prepay. Captura a fost făcută greșit, adică nu a fost căutată factura în ”oala” care trebuie, în acest caz facturile sunt pe contul aferent abonamentului. Atât de simplu, dar e bine când alții au spirit de observație.

dfg
Începător
Doresc să obțin facturile pentru reîncărcări prepay. La reîncărcare am solicitat acest lucru. Cu 2-3 luni în urmă apăreau în această secțiune (de facturi). Mai de curând au dispărut cu totul. Mulțumesc.

DanielaH
Moderator
@dfg, momentan, pentru o parte din clienți, sunt niște probleme cu vizualizarea/ descărcarea facturilor pentru reîncărcare din My Orange. Situația este cunoscută și se lucrează la remedierea ei. Vom anunța și noi aici când vom avea confirmarea că s-a rezolvat. Mulțumim pentru înțelegere.

FLo1
#StarMember
@dfg: La mine sunt evidențiate, deci e ok. Poți vedea în atașament situația de pe contul meu cu facturile de încărcare prepay. Sunt doar 2 pentru că eu încarc contul de prepay doar de 2-3 ori pe an. În rest folosesc servicii de VoIP :)) OBS: Încearcă de pe varianta DESKTOP (chiar și de pe mobil), nu din aplicație.

dfg
Începător
@DanielaH. Mulțumesc pentru explicații. Totuși până se remediază problema cum pot intra în posesia facturilor? Sunt 2 sau 3 luni de când nu le pot accesa.

DanielaH
Moderator
@dfg, pentru reîncărcările deja efectuate, din păcate, în acest moment nu se pot obține facturile. Dar, dacă mai faci reîncărcări în viitor până se rezolva această problemă, recomandarea noastră este să le faci din My Orange, dar fără logare și atunci vei primi factura pe adresa de e-mail pe care o notezi în momentul reîncărcării.

DanielaH
Moderator
Situația a fost remediată, facturile pentru reîncărcare fiind din nou vizibile și putând fi descărcate din My Orange. Încă o dată, ne pare rău pentru acest inconvenient.

RobertHu
Începător
Unde anume apar facturile, luna aceast am 6 reincarcari prepay am ales sa primesc factura pe firma si nimic

DanielaH
Moderator
Salut, RobertHu! Cum ai făcut reîncărcările? Dacă ai fost logat în contul My Orange, găsești facturile în secțiunea "Consum și facturi"/ "Facturile tale", iar de la "Filtre" alegi "Reîncărcare".

gyfzsolt
Începător

Salut @DanielaH, oare momentan sunt probleme tehnice in contul My Orange la sectiunea "Consum și facturi"/ "Facturile tale" pentru numar de tel prepay? Nu apar facturile acolo.