anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

probleme cont my orange - nu mi se inregistreaza plata

Andrei8770
Începător
Salut!! Aveti probleme cu aplicatia?? Nu mi se inregistreaza plata, efectuata in 25.07.2022, cand rezolvati??
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu zic să iei legătura cu Serviciul Clienți prin Chat Djingo sau la 300 și să vezi exact ce se întâmplă, pentru că e cam mult din 25.07. Dacă vrei și o ai, poți să le pui și dovada plății atașată prin Chat Djingo sau chiar la adresa de email plati@orange.ro, pentru a se înregistra mai repede. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, sunt probleme de ceva timp cu platile din aplicatia My Orange. Daca ai platit deja, poti atasa dovada platii la un email trimis la plati@orange.ro pentru o eventuala urgentare.
Client Orange

Andrei8770
Începător
Le-am trimis dovada din 30.07. Multumesc!

Laurentiu_Gabri
Începător
Aceiași problemă o am și eu .....am plătit de pe 26.07.2022 .....și nici până acum nu mi s-a confirmat plata ......

Maria_Luisa
Începător
Si eu intampin aceeasi problema. Am efectuat plata pe 25 iulie, dar am primit mesaj de deconectare cu data data de 9 aug pt neefectuare plata. Am confirmat plata la 300, dar in My orange plata tot nu s-a procesat. Am trimis si o dovada a platii ieri 6.08 prin email, insa tot nimic... In plus, faptul ca nu poti lua legatura cu un operator real, doar cu un robot penibil care in nici un caz nu faciliteaza nimic in comunicare este cel putin frustrant daca nu o bataie de joc. Dupa 17 ani de abonament orange poate e cazul sa ma reorientez.

Vio73
#StarMember
Poți lua legătura cu ei la 300 și apoi: 1-1-1-0, cu mici pauze in care spune robotul câte ceva. Chiar acum am incercat. Nu contează ce spune robotul ( despre servicii fixe) și mai sunt și alte combinații, dar asta mi se pare mai simplă. Baftă!