anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata partiala factura

vishu
Junior

Buna ziua, 

Daca factura mea restanta este in suma de 430 de lei, iar eu la momentul actual pot plati doar o parte din ea, se poate plati partial? Restul de factura neachitata se raporteaza pentru luna urmatoare? Exista solutia asta? 

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Daca esti client ORO, ai detalii despre amanarea platii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-obin-o-amnare-a-plii-18

Daca esti client OROC, ai detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-aman-plata-unei-facturi-16588

vishu
Junior

multumesc pentru info, dar pe mine ma intereseaza o raportare partiala a facturii. amanarea a fost efectuata insa eu, din pacate,  tot intr o situatie critic financiara ma aflu momentan. as putea sa platesc doar jumatate din ea . de aceea intrebam. multumesc

Atunci, nu mai avem cum sa te ajutam noi, ci trebuie vorbit cu un consultant Orange, cazul tau fiind mai special. Intra pe www.orange.ro/contact si alege una din metodele de a lua legatura direct cu angajatii Orange.

Pololică
#StarMember

Orice factura poate fi platita partial. Totusi, recomandarea mea ar fi sa faci plata si sa suni la 300 pentru detalierea si verificarea solutiilor posibile.

O intrebare: cei 430 lei sunt factura curenta sau doua facturi in spate (adica factura curenta plus factura anterioara)? Stiu ca noile amanari cam obliga la plata facturilor mai vechi si sa ramana de plata doar cea curenta (cea mai noua). Si da, orice factura neachitata anterior se va vedea pe factura nou emisa.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cea mai bună variantă este aceea de a discuta cu ei și sunt convins că se vor găsi soluții, mai ales că ești deschis și încerci să rezolvi problema.

Te sfătuiesc s-o faci prin intermediul secțiunii Contact, pentru că ajunge solicitarea unde trebuie.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@vishu, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Am discutat pe chat, insa domnul de acolo a spus ca el nu ma poate ajuta 🙂

Și nu te-a îndrumat la alt coleg/departament?