anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ce pot sa fac sa ma treaca doar pe o factura?

miclehoria
Junior

buna dimineata, am o intrebare pentru dumneavoastra in toamna am trecut de la telekom la orange cu televiziune , internet si mobil telefonul fix ramanand la telekom si de atunci primesc si vechea factura de 135 ron si noua factura de 48 ron! ce pot sa fac sa ma treaca doar pe o factura?

 

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai închis abonamentul vechi? Că este posibil să nu ți se fi închis. Te sfătuiesc să depui o cerere de reziliere pentru vechile servicii la adresa de email rezilieri@orange.com. Trebuie făcută o cerere scrisă, copie după CI a titularului cu mențiunea: "sunt de acord cu furnizarea acestei copii către Orange Romania Communications S.A.", semnătura și data.

Detalii ai aici: 

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-romania/anulare-contract-orange-romania-communication-...

Poți merge și la un Orange Shop sau magazin Orange Romania Communications ( fost Telekom Romania Communications), dar ai grijă să primești număr de înregistrare.

Baftă! 

v multumesc pentru sfat, nu am stiut ca trebuie inchis vechiu abonament pentru ca baiatu de la orange care a facut noul abonament a zis ca se ocupa el sa il inchida 

 

Din păcate, cam așa procedează ei și nu e bine deloc. Fă ce ți-am spus și apoi du-te și predă echipamentele vechi în Shop ( în 5 zile).  Mai cunosc destule cazuri!

Baftă!

multumesc pentru sfat,am trimis copii de pe ci si de pe cerere si apoi am fost sunat si cred ca am rezolvat problema cu portareea de la telekom spre orange dar am fost instiintat ca o sa mai am de platit o factura catre fostul telekom !!! asta e sper sa scap 

 

dupa echipamente vor veni ei contracost

asa a zis tantica cu care am vorbit ca vin ei dupa materiale caci baiatu ala destept de la orange m a asigurat ca nu trebuie predate , dar nici aici nu stiu trebuie predate ambele 2 recevere sau numai 1 pentru ca pentru 1 am platit si e in custodia mea

@miclehoria: Un abonament portat nu poate exista în 2 rețele în același timp. Revino cu detalii privind tipul abonamentelor migrate la Orange, respectiv rămase în Telekom. Ai actualizat la Orange abonamente ulterior migrării din Telekom? Servicii fixe nu mai sunt oferite de Telekom, deci nu se poate discuta de abonamente fixe la Telekom. Acestea au fost preluate de Orange și sunt parte din Orange România Communication. Te așteptăm pe topicul acesta cu detalii.

buna ziua , nu am facut portarea pt ca baiatu care a venit de  la orange a promis ca se ocupa el de portare iar acum nu mai raspunde la telefon

 

 

 

 

 

 

 

 

nu am facut portarea pt ca baiatu de la orange a promis ca se ocupa el de toate iar acum nu raspunde nici la telefon

 

 

 

Acum eu nu știu dacă te referi la deschiderea unui nou abonament la Orange sau doar la migrarea de la fostul Telekom. Că migrarea s-a făcut automat. 

asta e ca nu s a facut migrarea automat