anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e suporta number share?

mario_3
Junior entuziast
Bună ziua, am și eu o tableta samsung galaxy tab S5e (2019) și voiam sa știu dacă suporta number share, deoarece am fost astăzi în Orange Shop din Galați și mi-au spus ca nu merge, cu toate ca n-am văzut sa fi verificat ceva. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @mario_3, ‏‏‎ ‎ Modelul Samsung Galaxy Tab S5e 2019 suporta doar Nano-SIM, funcția de eSIM ce permite activarea Number Share NU este disponibila pe acest model, prin urmare NU poți activa nici Number Share. Informația a fost verificata cu Samsung Romania si de altfel am întrebat, iar momentan nu au in portofoliu o tableta cu eSIM. Din păcate, reprezentanții din Orange Shop Galați ti-au oferit informații corecte. Îmi pare rău ca ai primit informații eronate de la colegii de mai sus! ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

YoanaDe
Junior entuziast
Teoretic ar trebui să meargă....

mario_3
Junior entuziast
Rafael.helper nu inca n-am găsit, dar atunci cum pot activa number share doar prin esim dacă mi se dezactivează cartela de pe telefonul principal la activarea esimului pe dispozitivul secundar?

RafaHelper
#StarMember
@mario_3, la activare eSIM pe un telefon se dezactivează cartela SIM fizica. La activare eSIM pe un dispozitiv secundar nu se va dezactiva eSIM pe telefonul tau. Poți activa Number Share pe maxim 4 dispozitive secundare asociate unui număr principal. Sper ca totul este clar, iar daca mai ai întrebări poți revenii oricând cu un nou comentariu.