anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number Share pe Ticwatch 3 Pro LTE

user_17095347
Junior

Bună ziua. Cum pot activa serviciul number share pe un ticwatch pro 3 lte? Dețin un abonament orange. Precizez ca am avut anterior samsung watch 3 și 4 lte și am trecut pe ticwatch. Mulțumesc

1 Soluţie acceptată‚

Salut!

Modelul Tichwatch 3Pro LTE nu este compatibil cu Number Share. Aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/ sunt afisate dispozitivele compatibile cu acest serviciu.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Bun venit in Comunitate!!!

Acum 2 ani, cand a aparut acest model, nu era compatibil cu tehnologia Number Share. Nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp.

DETALII: https://comunitate.orange.ro/t5/telefoane-tablete-%C8%99i-accesorii/ticwatch-pro-3-lte/m-p/37500

Salut!

Modelul Tichwatch 3Pro LTE nu este compatibil cu Number Share. Aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/ sunt afisate dispozitivele compatibile cu acest serviciu.

Pololică
#StarMember

Salut!

Din pacate, TicWatch nu este o marca prea populara la noi (pe romaneste, nu este cautata). Din cate vad, sistemul de operare este WearOS, dar recenziile nu sunt chiar foarte fericite. Poate ar fi bine sa te indrepti catre alta marca (poate Huawei, poate Garmin, etc).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Din pacate, nu e compatibil.

Recomandarea mea ar fi sa incerci unul dintre modelele mentionate aici.

Client Orange

Are wear os. Nu e compatibil ca nu vor ei. Oricum ca și ceas e peste samsung. Mulțumesc

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Nu contest ca ar fi peste Samsung. Nu am avut, nu am testat, nu pot sa confirm. Din pacate, nu pare sa fie in lista Orange-ului. Pentru mine e prima data cand aud de acest brand. Banuiesc ca cei de la Orange au incercat sa ofere suport pe device-urile cele mai cautate. Dar da, din pacate, nu pare sa fie compatibil.

Ai o aplicatie dedicata (gen Health pentru Huawei, sau Samsung Gear pentru Samsung) pentru telefon? Exista ceva de genul asta compatibil cu ceasul asta? Cum se face administrarea lui? Ma gandesc poate merita incercat totusi, chiar daca oficial nu e suportat. 

Client Orange

Da. Au o aplicație dedicată. Recunosc ca am cumpărat ceasul ca o alternativa mai buna ptr samsung deoarece de foarte multe ori se înfierbânta de trebuia să-l dai jos de la mana și intra în mod avion când îți era lumea mai draga (Watch 3 și 4 classic cu lte). Am înțeles după ca se datora faptului ca, atunci când semnalul era slab se "chinuiau" să nu-l piardă. Despre ticwatch am auzit mai de demult dar am ezitat. Acum parca regret ca am luat versiunea cu lte ptr ca nu-și are rostul pe Orange, acesta fiind compatibil doar în rețeaua Vodafone nu "one number". Mai multe despre el aici: https://youtu.be/8O3XNrhE1vc. Scuze de răspunsul "în 2 peri" ptr ca sunt plin de nervi.

crisanionut79
Începător

Eu am Ticwatch pro 3 lte de 1 an si jumatate si am tot sperat ca Orange Romania v-a face demersuri pentru a oferi supert number share dar nu s-a intamplat asta. Este disponibil doar la Orange Polonia, Spania, Franta. Sunt multumit de el, autonomia peste orice smartwatch cu Wear Os.