anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

number share apple watch 5 esim celular cu iphone 11

Lucian_25
Începător
Buna ziua. intentionez sa achizitionez un apple watch 5 cu esim cellular pentru a face number share cu abonament orange pe un iphone 11, va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa-l achizitionez obligatoriu de la orange, m-am uitat pe site si nu-l aveti in stoc. Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Lucian! Iti recomandam achizitionarea dispozitivului din magazinele Orange Shop, doar in acest fel putem garanta functionarea serviciului eSIM. O zi buna.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Salut, Lucian! Iti recomandam achizitionarea dispozitivului din magazinele Orange Shop, doar in acest fel putem garanta functionarea serviciului eSIM. O zi buna.

CatalinN
Junior
De ce recomandati doar de la orange achizitionarea ceauslui? De ce nu lasati la aprecierea clientului sa achizitioneze ceasul de la orice vanzator autorizat din Romania. Apple NU FACE produse special doar pentru orange si separat pentru ceilalti comercianti! Apple face produse pentru Europa, America, Asia....( nu separat pentru orange)! Mi se pare absurd sa spuneti ca nu ar merge daca e cumparat din alta parte, doar daca e cumparat de la voi merge! Traim in 2020, un de avem libertatea de alegere de unde putem cumpara fara sa fim restrictionati in asemenea mod!

DanielaH
Moderator
@Catalin_29, binențeles că lăsăm la latitudinea clienților să achiziționeze ceasurile de unde doresc. Ceea ce spuneam este că, produsele nefiind vândute de noi și implicit testate de noi, nu putem garanta funcționarea serviciului, dar asta nu înseamnă obligatoriu că ele nu vor funcționa. Este doar o recomandare.

CatalinN
Junior
Pai de ce nu puteti garanta functionalitatea serviciului daca cumpar ceasul de la Emag (de exemplu)?Este un vanzator autorizat la fel ca si voi! Mai pe ocolitelea raspunsul vostru suna cam asa : Puteti sa cumparati de unde vreti DARRR doar daca cumparati de la Orange va merge 100%! Paiii.... nu e corect asa, DELOC! Cum adica "testate de voi", cand ele vin sigilate cum le vinde Apple. Cand testezi un produs trebuie ajuns la "obiect" fizic.... in caz contrat e de ajuns doar numarul de serie si de model al ceasului in cauza. Daca eu cumpar un ceas Apple de la emag model de serie nr "x" inevitabil trebuie sa mearga daca cumpar acelasi model de serie nr "x" din magazin orange. Sunt aceleasi modele pe care Apple le vinde indiferent de distribuitorul autorizat din acea tara. DECI in concluzie nu e frumos sa va pretati la astfel de lucruri..... (indirect sa ii fortati intr-un oare care fel sa cumpere de la orange ca ALTFELLLL posibil sa nu mearga, doar cumparat de la orange merge 100%. In nici o tara Europeana civilizata nu se intampla astfel de "lucruri".... in Romania noastra pitoreasca se intampla!

Lucian_25
Începător
Buna seara. Am achiziționat ceasul in final de pe eMAG pentru ca in orange nu era disponibil si merge perfect! Am facut number share cu un abonament orange fara probleme. Îl am deja de o luna si nu are nici o problema. Achizitia este un Apple Watch 5 LTE. O seara placuta.

FctCip
Începător
Notificările de la mesaje, whatsapp ori Facebook Messenger se pare ca nu funcționează pe Apple watch 6 cellular și iPhone 11. De fapt cred ca nu funcționează numai pe dispozitivele Samsung.