anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nefunctionare eSIM Orange in SUA - Contact Orange din Strainatate

radasca
Începător
Am cumparat serviciu mobil de la Orange pe eSIM cu serviciu international si promisiunea ca va merge in SUA. Cind aterizez in SUA, nimca - serviciul Orange e mort.
Cum pot sa dau de operatorii de echipa tehnica? Daca sun echivalentul numar (cred) a lui 300 (ca din SUA nu pot sa-l sun ala), +40374300300, nu pot sa dau de un operator - nu este nici un meniu care cineva raspunde. Plus ca ma costa bani buni pe minut sa sun din SUA.
Adica Orange nu are clienti internationali, un chat ceva, ca sa ne ajute? Am ales pe cei mai mediocri din greseala?
Help, please, anyone?
6 Răspunsuri 6

And04
Senior
Salutare, @radasca Ca sa iei legatura cu un operator si sa nu te coste nimic, iti recomand sa folosesti ChatBot-ul Djingo:https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ Pentru browser: Te loghezi in MyOrange si apoi mergi la sectiunea Contact iar apoi accesezi Chat Djingo Din aplicatia MyOrange de pe telefon: Mergi la sectiunea "Altele", apoi la "Contact", apoi la "Scrie-ne" si esti redirectionat catre ChatBot Djingo.

radasca
Începător
Multumesc. Acest robot nu ma poate ajuta - trebuie sa vorbesc cu ajutor tehnic operator. Trebuie un operator care face enable la eSIM in cazul in care eu nu pot primi codul de activare - care as e pentru ca telefonul meu bazat pe Romania nu merge.

And04
Senior
Aveti optiunea sa fiti redirectionat catre un operator, stiu ca robotul nu va poate raspunde la acea intrebare. :) Este optiunea "Transfer catre un consultant Orange".

Razvan
#StarMember
Suna la 0374300300. Alege tasta 1 spune la robot ca vrei asistenta Sim/roaming și o sa intri in meniul interactiv și vezi acolo, o să dai de un consultant.

Viocat
Senior certificat
Din pacate activarea trebuia facuta in tara inaintea plecarii. Acum cea mai ieftina varianta ar fi email aici:"dacă ai o problemă cu telefonul tău şi vrei să consulți un tehnician, îți recomandăm să ne scrii la adresa service@orange.com". Nu stiu daca e si cea mai rapida

Pololică
#StarMember
Numarul a fost anterior activat (conectat la o antena din) Romania? Fara o conectare la o antena romaneasca am vazut ca nu se activeaza numarul (chiar daca este abonament cu resurse in romaing). Singura varianta ar fi sa suni la serivicul client (ai numarul dat de unul din colegi) si sa vezi ce-ti recomanda. O solutie (nu stiu cat de buna sau nu) in cazul in care numarul este nou, sa activeze un prieten/cineva din familie numarul pe sim fizic, apoi tu sa activezi eSIM online (practic prin eSIM vei dezactiva SIM-ul fizic).