anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mare grija la eSIM sa nu patiti ca mine

Dcracea
Începător
Recent am activat eSIM pe un S21 si totul a decurs normal. Dupa 2 zile am decis sa activez si number share pe ceasusl Samsung galaxy watch active 2 LTE si cand am activat si number share (e-sim de pe ceas) ce sa vezi? Nu mai puteam primi mesaje. Puteam suna, aveam net, semnal, dar cand eram apelat spunea numarul este incorect. Am facut sesizare la Orange dar cum se misca greu, am dezactivat Number share de pe ceas si am putut fi apelat.
Lectia? Daca aveti un eSIM activat pe telefon, e posibil sa nu mai puteti activa unul si pe ceas. Daca patiti ca mine, acum stiti ce sa faceti (mie mi-a luat o zi sa imi vina ideea). Initial am zis ca e o problema de la orange si cei de la relatii clienti 300 mi-au spus ca merg activate ambele concomitent dar se pare ca nu merg.
1 Răspuns 1

Amelie
Explorator
Bună! La mine nu este o problemă. Am e-SIM activat pe un Sansung Galaxy Z Flip și number share cu un Active 2 LTE. Recomand dezactivarea profilului e-sim din telefon , un restartt la telefon și reacdtivarea acestuia apoi din contul MY ORANGE. Trebuie să fii conectat la WIFI în timpul configurării