anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Vio73
#StarMember
Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Vizualizare soluţie în postul original

72 Răspunsuri 72

IonutB
Junior
Da, pentru number share merge de la iPhone 6 in sus , Și merge și Apple watch cellular 3, și nu te lua după ei ca trebuie achiziționat de la orange, pentru ca eu am Apple watch 5 achiziționat din Franța și pot folosi serviciul pe el! Dacă ai abonamentul pe persoana juridică nu merge, deocamdată , doar abonament persoana fizica!

Adrian_15
Junior
Ionuț, mulțumesc pt răspuns. Dacă tu ai acest serviciu, e adevărat că nu poți vedea pe ceas notificări de la mesaje normale și de la Whatsapp?

IonutB
Junior
Dap, e adevărat! Din păcate nu poți primi mesaje și nici notificările de pe whats, dacă nu ai telefonul in zona , probabil ca pe viitor va funcționa! Deocamdată serviciul e la început! Au timp la dispoziție cei de la orange sa rezolve și problema asta !

Adrian_15
Junior
Dacă nu ai telefonul în preajmă....?! Adică, dacă ai telefonul pe lângă tine, poți primi aceste notificări de sms și Whatsapp?

IonutB
Junior
Pai logic , dacă rămânea conexiunea prin Bluetooth cu ceasul sau wi fi Primești notificările !!!! Dacă ai setat notificările pe ceas!

Adrian_15
Junior
Aha, nu înțelegeam. Deci , atâta vreme cât ești cu telefonul aproape de tine, primești notificări sms sau Whatsapp. Și momentan (dar rezolvabil în viitor) daca pleci de acasă fără telefon, nu primești notificări de sms sau Whatsapp. Poți în schimb să primești sau să efectuezi apeluri de voce. Am înțeles bine?

IonutB
Junior
Dap, poți !!

Adrian_15
Junior
Mersi mult! O zi frumoasă!

Razvan
#StarMember
La Apple, lucrurile se rezolvă cam în 6 luni, trebuie certificată rețeaua pentru noile funcții disponibile pe gadgeturile lor.

Bogdan_35
Începător
De ce nu exista serviciul si pentru persoane juridice? Cand va fi disponibil si pentru acest tip de abonati?

DanielaH
Moderator
@Bogdan, momentan serviciul Number Share este disponibil doar pentru persoane fizice și o anumită categorie de persoane juridice. Avem în lucru dezvoltarea lui pentru toti clienții business, dar nu putem confirma acum o dată fixă de implementare. Dacă ai un abonament pe firmă și ești persoana de contact în relația cu Orange România, îți recomandăm să iei legătura cu colega sau colegul nostru care este persoana dedicată contului tău.

Bogdan_35
Începător
Multumesc!

Milanovici
Începător
Buna ziua, Beneficiez de un Apple x si un ceas Apple watch SE cu funcția celular. Ma chinui de o săptămâna sa activez serviciul number share, chiar daca am un abonament persoana fizica primesc o eroare precum “numărul tău nu este eligibil pentru acest serviciu” Reprezentanții orange mi au transmis ca atat telefonul cât si ceasul trebuiesc sa aibă funcția esim, in cazul meu doar ceasul beneficiază de aceasta funcție . Rog suport

IonutB
Junior
Cred ca cel care ți-a răspuns , este depășit de situație! Odată ce pe site ul orange, ți se spune ca, pentru a folosii Apple watch esim, ai nevoie de minim iPhone 6s, ce treaba are una cu alta ? Dar din păcate orange la capitolul reprezentanți lasă de dorit !

Milanovici
Începător
Sa nu mai spun ca mi-au spus ca atat telefonul cât si ceasul trebuie sa fie cumparate dintr un magazin Orange.