anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Vio73
#StarMember
Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Vizualizare soluţie în postul original

72 Răspunsuri 72

Doamne, ajuta ! Daca asa este, inseamna ca voi beneficia si eu de update la modelul A2157 si toata lumea va fi fericita. Nu vreau sa denigrez pe nimeni, dar inseamna ca n-am primit explicatii pertinente in Orange Shop. Acum inteleg - urmeaza un update de WatchOS de la Apple pt. toata lumea, Romania va aparea si ea pe lista de mai sus, iar Number Share va fi disponibil pe toate ceasurile compatibile, indiferent de unde au fost cumparate, inclusiv seriile anterioare (3 & 4). Multumesc si va tin la curent cu experienta proprie. Sper sa fie pozitiva.

Ascary
Campion certificat
Sa ne tii la curent

IonutB
Junior
Exact asta se va întâmpla, va ieși un update ori înainte ori după, nu se știe exact ,mie așa mi s a spus de la orange! mai devreme am aflat alta și mai buna într-un shop , îmi zicea fata de la orange ca nu se poate fără 5g sa funcționeze serviciul ! Dar după un update , da , va apărea și pe site-ul celor de la Apple, pentru ca deocamdată deși orange zice ca serviciul este funcțional, este doar scriptic , pentru ca Apple nu-i recunoaște încă ca și provider pentru watch !!!!!

IonutB
Junior
Ia uitați ca deja a apărut pt iOS acum !!!!!! Și pt ceas!!!!! Sa vedem!!!!

IonutB
Junior
Mergeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Ascary
Campion certificat
Felicitari, colegi ! :)))

Razvan
#StarMember
De obicei la Apple, când pune o setare în telefon este disponibilă tuturor modelelor care le suportă, pe când ceilalți producători lansează servicii noi, doar pe ultimul răcnet de tehnologie.

FEEDBACK-ul FINAL este POZITIV. NUMBER SHARE de la Orange poate fi folosit cu ORICE APPLE WATCH COMPATIBIL (GPS + Cellular), ACHIZIȚIONAT de ORIUNDE în lume (atenție la China, totuși). Trebuie doar sa faceți în prealabil update la iOS 13.3, respectiv la WatchOS 6.1.1, apoi urmați instrucțiunile de pe portalul Orange. Merge perfect. Limitări: nu merge SMS clasic, nici notificări WhatsApp. Tehnologia este încă tânăra. MULȚUMESC ORANGE Romania pentru ca ai adus PRIMUL pe piața românească TEHNOLOGII AVANSATE, cum ar fi E-SIM și NUMBER SHARE.

Ascary
Campion certificat
Multumim de info si ma bucut ca totul e ok. Chiar daca nu dunt utilizator Apple e bine de stiut. Sa te bucuri de acest serviciu oferit de Orange.

Chiar ma bucur - în combinație cu căștile AirPods, Apple Watch-ul poate fi telefonul perfect, dacă vrei sa renunți o vreme la iPhone-ul din buzunar. Mulțumesc, Ascary. Ai fost singurul care m-a îndrumat pe pista corecta pentru activarea acestui serviciu.

DaBone
Junior
Salut. Pe Apple watch din US (gen 5) nu merge. Mi-am facut update si la telefon si la ceas la ultima versiune, mi-a aparut o notificare cum ca ar fi new data mobile plan profile available dar atat. Exista ceva instructiuni speciale pe portalul Orange pe care eu nu le-am vazut?

https://www.orange.ro/servicii/number-share/

DaBone
Junior
da, am fost acolo dar nu e foarte clar. Trebuie sa ai un cont my orange (am) si ar trebui sa poti administra serviciul din contul my orange (nu am gasit nimic acolo). 🙂

Dacă ai deja cont MyOrange, mergi in aplicația Watch de pe iPhone, la secțiunea Cellular și continui acolo până la activarea serviciului. Abonamentul trebuie sa fie pe persoană fizica. Cu serviciul NUMBER SHARE de la ORANGE ROMANIA sunt compatibile cel puțin următoarele modele Apple Watch Series 5: - Model A2156 (40mm) - Model A2157 (44mm) Ultimul este testat chiar de mine și funcționează.

Adrian_15
Junior
Salutare, în legătură cu noul serviciu Number Share, sunt foarte confuz. Am sunat de 3 ori la 300 și am fost în 2 magazine Orange.... Am primit 5 răspunsuri diferite. La un magazin mi-au spus băieții că nu cunosc încă nimic despre acest subiect ( acum 2 zile), la alt magazin mi-au spus că doar Apple Watch 5 cumpărat de la ei merge. La telefon unul mi-a zis că merge orice model cu cellular de la Apple Watch, altul că el știe doar ce iphone este compatibil, etc. În concluzie sunt mai năuc de cap. Așa că aș dori dacă stie cineva urmatoarele: 1. Am un iphone 7, este compatibil cu esim number share? 2. Am un ceas apple watch 3 cellular adus de afară, este compatibil? 3. Din ce am citit pe aici, sunt limitări în acest serviciu? Adică nu poți vedea notificări sms și Whatsapp?! Se vor rezolva? Adică nu văd rostul de a avea această opțiune și să mă duc până la telefon să văd ce mesaj am primit.....?! Mulțumesc!