anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Vio73
#StarMember
Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Vizualizare soluţie în postul original

72 Răspunsuri 72

DaBone
Junior
Asa m-am gandit si eu, dar asta este raspunsul pe care l-am primit de la ei azi dimineata.

IonutB
Junior
Același răspuns l-am primit , dar de pe chat online, dar când am fost într-un shop din constanta, băiatul de acolo a spus ca a fost la un training special pentru acest serviciu, și li s-a spus clar ca nu are importantă de unde este achizitionat ceasul! Deci nu mi se pare fair-play ca un angajat orange sa inducă in eroare clienții cu minciuni!!!

DaBone
Junior
Interesant. Sper totusi sa fie lipsa de informatii din partea operatorului de call center. Cand i-am spus de number share parea surprinsa, nu stia subiectul. M-a pus on hold, s-a documentat cateva minute si asta a fost raspunsul. Ceasul imi spune ca Orange Romania does not support data plans on Apple Watch.

IonutB
Junior
Pai ceasul îți spune asta , pt ca deocamdată Orange nu este recunoscut de Apple ca provider pentru acest serviciu! Urmează un update de soft curând din ce am înțeles care va debloca serviciul!

DaBone
Junior
Ionut, multumesc mult. Sper sa ai dreptate 🙂 Ma gandeam sa vand ceasul deja.

Salut! Apple Watch Seria 5 (GPS + Cellular) trebuie sa fie achizitionat de la un distribuitor Apple autorizat in Romania.

DaBone
Junior
Salut! De ce? Care e logica? Daca ceasul este compatibil dpdv tehnic de ce trebuie sa fie achizitionat de la un reseller Apple din Romania? Sa inteleg ca ceasurile cumparate de la un reseller Apple din Romania deja functioneaza pe number share? Sau nici ele inca nu?

Salut! Aceasta este decizia producatorului, pentru piata din Romania. Orange, dar si restul distribuitorilor autorizati din Romania au lansat campaniile de precomenzi, urmand ca livrarile produselor destinate pietei locale sa inceapa in data de 13 decembrie.

Vestile sunt proaste si le-am simtit pe piele mea: am cumparat de la Apple Store Milano in urma cu o luna un Apple Watch seria 5 (Space Black Stainless Steel Case with Sport Band), toate modelele avand din otel inoxidabil avand GPS + Cellular. Fericit ca, in sfarsit, serviciul de Number Share este disponibil la Orange si pentru Apple Watch, incerc sa-l activez folosind instructiunile online - nimic; sun la serviciul clienti - nu-i dau de cap si imi recomanda o vizita la Orange Shop. Merg pe Mosilor, unde in urma cu cateva luni am activat cu succes serviciul e-SIM pe telefon, sa-mi caut norocul. BOMBA - mi s-a comunicat, candid, ca NUMAI CEASURILE CUMPARATE DE LA ORANGE (disponibile momentan in precomanda) VOR BENEFICIA (datorita instalarii unui soft modificat dedicat operatorului) DE SERVICIUL NUMBER SHARE. Si eu ce pot face cu ceasul meu, cumparat de la un APPLE STORE din UE, in acest sens ? Resoftare, chiar si contra cost, ceva ?! RASPUNS - NIMIC. Macar raman cu otelul inoxidabil in contul diferentei de bani... Felicitari, ORANGE, pentru TEAPA despre care nu se specifica nimic pe site ! :))) :(((

Ascary
Campion certificat
Nu inteleg care teapa?! Nu ai cumparat ceasul de la Orange Romania,deci atunci? Vrei sa fii mai explicit te rog?

IonutB
Junior
e ca și cum cumpăr un telefon de la eMAG, dar nu pot folosi rețeaua orange?! Ca nu l-am cumparat de la ei pe bune? De când un furnizor de servicii ma poate obliga sa folosesc un serviciu doar dacă achiziționez produsul de la ei?! Cam așa suna ce zic de la orange!

Ascary
Campion certificat
Pai Ionut,se pare ca ceasul respectiv trebuie resoftat,deci nu e acelasi lucru ca si cum ai cumpara un telefon de la emag

Scrie undeva ca trebuia luat de la Orange ? NU.

Orange Romania lipseste din aceasta lista - DA - https://www.apple.com/watch/cellular/

Ceasurile au compatibibilate universala la operatorii din lista, evident cu abonamentul aferent.

Un iPhone sau iPad Cellular, luat de oriunde din lume (exceptand China), nu merge in Romania ? BA DA.

Dar, culmea, ceasul brusc nu merge decat daca este luat de la Orange Romania. Oare de ce 🙂 ? Operator care nici nu vinde modelul din otel inoxidabil, mult mai rezistent la socuri decat cel din aluminiu.

De aia este TEAPA.

Macar sa fi anuntat clar pe site !

IonutB
Junior
Ba e fix același lucru, ținând cont de faptul ca acest ceas îl vor pune in vânzare și cei de la eMAG și iSTYLE de vineri! Și încă ceva , nu se resofteaza nimic ca idee , Apple va scoate un update și pentru ceas și pentru telefon înainte ca ceasurile sa fie livrate !

Ascary
Campion certificat
Ionut, si cele care vor fi comercializate in alte magazine au garantia ca vor merge in reteaua Orange? Bine ca s-a adus in discutie subiectul, astfel vor afla si potentiali cumparatori aceste informatii. __'_____________ Acum ca Orange nu comercializeaza ceasuri cu carcasa din inox nu cred ca e un capat de lume. Oricum aceste bijuterii nu sunt G-Shock-uri sa dai cu ele de pereti 🙂