anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei watch 3 pro number-share

Unguritu
Începător
Bună ziua,
Pot activa funcția number-share de pe un telefon Xiaomi cu conectare la smartwatch Huawei Watch 3 Pro sau îmi trebuie un telefon Huawei? A reușit cineva să facă această conexiune cu altă marcă decât Huawei?
Mulțumesc pentru răspunsuri, să aveți o zi bună!
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Unguritu! Device-urile principale compatibile cu aceasta tehnologie sunt: - smartphone Samsung - iPhone (iPhone 6s sau mai nou) compatibil cu ultimul soft iOS disponibil dupa data de 13.12.2019 - smartphone cu sistem de operare Android in cazul Huawei Watch 3 Nu iti putem garanta functionarea serviciului pe dispozitive incompatibile. Gasesti detalii si aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember
Da, neapărat într-un Shop, NU în Store! Baftă!!!

AdrianR
Începător

Salut, orice telefon cu Android merge cu Huawei Watch 3 Pro (nu trebuie sa fie Huawei telefonul, doar sa nu fie vreo vechitura, totusi).

Procedura este identica pentru Huawei Watch 3 (simplu, fara Pro) si pentru Huawei Watch 3 Elite (identic cu Pro, dar cu o curea mai smechera, din metal).

 

Pasii sunt urmatorii:

 

Ce faceti la ORANGE:

 

1. se activeaza optiunea Number Share pe abonamentul telefonului
2. Orange iti va cere tipul de watch (Huawei Watch 3 Pro), IMEI (disponibil pe watch in Settings > About > IMEI) si probabil EID (disponibil pe watch in Settings > Mobile Network > eSIM si exista jos butonul Settings, se apasa apoi se gaseste in lista "eSIM")
3. Orange iti va trimite un PDF in care exista un cod QR (nu exista alta posibilitate de configurare, va trebuie acest PDF/ cod QR)

 

INAINTE DE URMATOARELE ETAPE, watch-ul si telefonul vor avea toate update-urile posibile la zi. Vedeti ca la watch sunt multe update-uri, se fac consecutiv, trebuie sa asteptati cateva minute dupa instalarea unui update pana cand sa il gaseasca pe urmatorul.

 

Ce face ABONATUL PE TELEFON:

 

ATENTIE:

  • Nu aveti treaba cu Google Play Store, nu instalati de acolo nimic (pe Google Play Store exista aplicatia Huawei Health, dar nu este compatibila cu Huawei Watch 3 Pro)
  • La toate aplicatiile de mai jos dati acces la tot (locatie, agenda/ contacte, call-uri, fisiere, camera, etc)... Dupa ce va merge totul, puteti incepe sa va jucati cu restrictionarea accesului.
  • Atat watch-ul cat si telefonul sa aiba activate Bluetooth si sa aiba acces la internet (telefonul prin WiFi sau date mobile, watch-ul prin WiFi)
  • Telefonul trebuie sa aiba pornite Bluetooth, date mobile, WiFi si Locatie

 

4. Instalezi Huawei APP Gallery, cautati pe telefon in browser, pe Google, "Huawei APP Gallery", vedeti sa fie un link oficial de la huawei.com , nu alte balarii; vei downloada un APK pe care va trebui sa il deschizi/ instalezi - ti se va cere sa activezi instalarea din surse necunoscute, etc

5. Te duci in Huawei App Gallery si instalezi "Huawei Health"; vei downloada un alt APK pe care va trebui sa il deschizi/ instalezi - aceeasi poveste cu instalarea din surse necunoscute

6. Te loghezi in Huawei Health (iti trebuie cont)
7. Cu Bluetooth activat atat pe watch cat si pe telefon, se merge in Huawei Health > Devices > Add si se adauga watch-ul, pairing, sincronizare, etc
8. Huawei Heath > Devices, click pe Huawei Watch 3 Pro (care trebuie sa fie Connected), apoi eSIM management; se incepe procesul de activare, ti se va cere sa scanezi codul QR (din PDF-ul primit de Orange, va trebui sa il deschideti de pe alt device ca sa il puteti scana), next si GATA ! Iti mai spune telefonul sa urmaresti indicatiile de pe watch, dar eu nu a mai trebuit sa fac nimic. Ar trebui ca pe watch, la Settings > Mobile Network > eSIM sa apara "orange".

 

Cum testati: opriti Bluetooth pe telefon si:

    • rugati pe cineva sa va sune - va suna si watch-ul, raspundeti de pe ceas 😉
    • sau

 

      • sunati voi pe cineva de pe watch

 

OBSERVATIE: Cand watch-ul este conectat cu telefonul pe Bluetooth, modulul de telefonie al watch-ului se opreste automat pentru a nu consuma energie aiurea - in acest caz watch-ul este ca o casca Bluetooth pentru telefon (dar poti controla apelurile de pe ceas).

 

Despre cum functioneaza Number Share cu Huawei Watch 3 Pro cu eSIM:

 

DanielaH
Moderator
@AdrianR, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru răspunsul detaliat!