anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Feedback utilizatori eSIM

AlexMC
Începător
Salutare!
Pentru cei care folosesc eSim, care este feedback-ul vostru despre aceasta tehnologie? Intampinati probleme cu semnalul, aveti dificultati in efectuarea apelurilor sau trimiterea mesajelor, ati observat o viteza mai scazuta a traficului de date mobile? Exista un consum mai ridicat al bateriei din cauza utilizarii eSim-ului?
Doresc sa achizitionez un Iphone 14 Pro MAX din State si nu vreau sa ma trezesc cu surprize neplacute din cauza acestui eSIM.
Multumesc anticipat!
Seara faina!
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@AlexMC, bun venit în Comunitate! Mulțumim mult pentru topic! Cu siguranță va fi foarte util și pentru alți utilizatori. Așteptăm feedback de la membrii Comunității.

Anonim
Neaplicabil
Folosesc eSIM de cativa ani pe iPhone, fiind sigura varianta de a-l folosi in sistem dual sim. Nu este nicio diferenta fata de un sim fizic. In plus, in nefericitul caz in care iti pierzi sau ti se fura telefonul, nefiind sim fizic nu poate fi "scos" din aparat si iti va arata locatia in secunda doi cum a fost deschis. Daca vrei sa iti achizitionezi din State, e-SIM only ar fi ultima problema pentru mine, dar ar trebui sa te interesezi foarte bine inainte de compatibilitatea cu retelele noastre, pot fi ceva diferente pe benzile de frecventa.

Pololică
#StarMember
Sper ca-l cumperi din State doar pentru mmWave, altfel nu are nicio diferenta fata de celelalte versiuni. Legat de eSIM: functionalitatea este identica cu pSIM (physical SIM).