anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare Pregatire esuata number share Apple Watch

alexzahiu1
Începător
Salut. Am o problema cu activarea number share pentru un Apple watch 6 achizitionat de la Altex. Urmez toti pasii, iar in contul orange primesc eroarea Pregatire esuata. Aveti idee cum se poate rezolva? Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, tuturor. O să sumarizez aici recomandările date de voi și de Orange Assistant: - dacă ai numărul portat este nevoie inițial să dai resetare la conexiunile celulare și să verifici că operațiunea de portare s-a finalizat pentru a putea activa serviciul Number Share (configurări - conexiune celulara - rețea celulara data - resetati configurări și la configurări să apară numărul portat) - setează numărul de telefon în iMessage și FaceTime. Aici sunt pașii: https://support.apple.com/ro-ro/HT201349 - accesează aplicația Watch de pe iPhone-ul și asociază / sincronizează prin bluetooth smartphone-ul cu Apple Watch Cellular cu eSIM și 4G - vei fi redirecționat către o pagină nouă, de autentificare în MyOrange. Aici trebuie să te loghezi cu datele contului tău MyOrange - după autentificare va apărea un ecran nou tot de la Orange cu informații despre opțiunea Number Share și aici se apasă butonul “Continua” - în continuare va apărea o nouă pagină Orange cu costul opțiunii Number Share, numărul de telefon care va fi folosit și pe Apple Watch Cellular (pe lângă iPhone) și aici se bifează cele 2 căsuțe iar apoi se apasă butonul “Activeaza optiunea” - se lasă pagina nou apărută (fără a deconecta Apple Watch Cellular de la iPhone), până când “pregătirea” și “activarea” sunt realizate și în final se apasă butonul “inchide”

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

DanielaH
Moderator
Hello, Adrian_15! Situația este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic care investighează de ce apare această eroare. Vom reveni aici când vom avea un răspuns. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

DP
Începător
Si eu incerc de vreo 2 saptamani sa imi conectez ceasul si mesajul primit este "Autentifica-te cu alt cont. contul introdus nu administreaza numarul tau si nu poate face modificari" . Nimeni nu isi explica de ce acest mesaj, de la call center + tehnic m-au trimis in shop. Am fost in 2 shop-uri distincte toti s-au uitat crucisi si au zis sa ma duc acasa sa activez serviciul din aplicatia MyOrange. Ca ultima solutie am solicitat stergerea contului, apoi l-am reactivat si mereu acelasi mesaj. Mentionez ca am drepturi de admin pe cont si e un nr portat.

alexzahiu1
Începător
Problema rezolvata, am putut activa number share. Multumesc pentru ajutor

Ne pare rău pentru situația întâmpinată și îți confirmăm faptul că serviciul Number Share nu este disponibil pentru clienții Orange Romania Communications.

Mda, problema este ca am fost indus in eroare ca semnez contractul cu Orange Romania si ulterior am observat ca am semnat cu o alta entitate indiferent ca e sub acelasi Brand! Cu fosta Telekom am avut expereinte mai mult decat dezamagitoare asa incat nu imi doresc un astfel de contract! Oare de ce initiatorii contractelor nu informeaza corect si complet in spiritul bunei credinte asa cum prevede legea? 

DanielaH
Moderator
@alexzahiu1, ne bucurăm că s-a rezolvat. Sărbători fericite și te mai așteptăm în Comunitate!

ZenGuru84
Începător
DP, am exact aceeasi problema ca si tine de cateva zile. Nimeni nu-i da de cap. Ai rezolvat? Daca da, cum?

DP
Începător
Da. Am rezolvat. Trebuie data o resetare la toate conexiunile celulare pentru ca sa se reinitializeze pe numărul portat. Ramane agățat numărul provizoriu orange.

ZenGuru84
Începător
multumesc! ce inseamna asta, in cuvinte mai simple? o faci tu, o fac cei de la orange? esti singura mea speranta. de 3 zile nu ma poate ajuta nimeni. ce inseamna "resetare la toate conexiunile celulare"? cum se face? din telefon am incercat "reset networks" dar tot nu merge.

DP
Începător
Eu am făcut fără ajutor celor de la orange. Pt iPhone : configurări - conexiune celulara - rețea celulara data - resetati configurări . In plus in configurări la telefon sa apara numărul portat. După ce am făcut acești pași , am urmat exact pașii explicați de orange.

ZenGuru84
Începător
eu am android.. galaxy S10. network reset reseteaza doar date mobile, wifi si bt.. nu si voce, aparent. nu stiu cum as putea sa resetez complet conexiunea cu reteaua fara factory reset.. ma scoate din minti. la mine la sim manager apare number unknown, din motive misterioase..dar portarea este facuta.

DP
Începător
Din păcate la Android nu te pot ajuta. Dar sigur e din aceeași cauza. La portare se agata setările de numărul provizoriu. Trebuie sa existe un reset network …

DanielaH
Moderator
@ZenGuru84, poți încerca să mergi într-un Orange shop, să te ajute colegii noștri.

CipriBVC
Începător
"Eu am făcut fără ajutor celor de la orange. Pt iPhone : configurări - conexiune celulara - rețea celulara data - resetati configurări . In plus in configurări la telefon sa apara numărul portat. După ce am făcut acești pași , am urmat exact pașii explicați de orange." La mine apare inca numarul temporar, care, chiar daca il schimb se muta la loc. Stie cineva cum se poate modifica? Mutlumesc

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@CipriBVC bine ai venit în comunitate! Am văzut că ai postat și pe un al doilea topic de Number Share. I-am întrebat pe colegi de situația descrisă de tine și revenim cu un răspuns.