anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

Ai dreptate. Nu mă ajută cu nimic 5G dacă în Brăila și Galați nu este disponibil. 

Bună ziua, asta înseamnă că putem adăuga eSIM pe Apple Watch cellular? 

Nu, nu merge, cel putin la mine ma directioneaza pe pagina de logare de la orange pentru ca apoi sa imi spuna ca numarul meu poate fi manageriat numai din aplicatia yoxo

Buna,

Aveti noutati legate de “NumberShare”?

Multumesc

xoyo
Junior

Yoxo sucks.

cprn
Junior

Eu am anulat abonamentul la yoxo si am trecut la orange, platesc 11 euro pe luna pt cel mai mic abonament + number share.

Andrei001
Junior entuziast

Așa am făcut și eu, am anulat abonamentul yoxo în luna octombrie.

Am făcut abonament Smart Plus redus la 10E+number share gratuit 2 ani.

Cred că ăsta este si motivul pentru care nu vor implementa number share la Yoxo, clienții își vor face abonament la Orange datorită serviciul number share (trec de la Yoxo la Orange) 

Nu chiar. Eu unul am alex YOXO strict pentru pretul mic, pentru ca semnalul lasa de dorit. Daca ar fi sa platesc mai mult as revenii la Vodafone. Mai astept putin.

bitdrop
Începător

Buna ziua, exista un nou estimat pentru Number Share pe Yoxo? Multumesc

DanielaH
Moderator

Începînd de astăzi este liber la eSIM! 

Puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Astfel, dacă alegeți un abonament YOXO, aveți mai multe opțiuni la dispoziție: 

  • când veniți la YOXO, puteți alege un eSIM, fie că portați, fie că vă pastrați numărul Orange, fie că activați un număr nou;
  • dacă aveți deja YOXO și v-ați schimbat telefonul sau vreți să treceți de la o cartelă SIM tradițională la un eSIM:  îl puteți instala automat pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet sau puteți alege să primiți un cod QR pe care să îl scanați de pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet.

Aceasta funcționalitate este disponibilă gradual utilizatorilor,  așa că fiți cu ochii pe magazinele de aplicații și veți putea solicita un eSIM direct din aplicație.

@DanielaH, Bună seara, asta înseamnă că vom putea adăuga eSIM și pe Apple Watch cellular? 

@DanielaH, poți întreba colegii dacă au un nou ETA pentru serviciul number share (Apple Watch) la YOXO? Cred că se concentrează pe implementarea serviciului number share (în prima parte a anului)

La mulți ani, 2024!

Salut, @IonelM ,

Din păcate nu avem un termen pentru această funcționalitate, însă îți putem comunica faptul că din feedback-ul primit de la utilizatorii serviciului știm ca este de interes, iar colegii din departamentul YOXO lucrează pentru implementarea ei.

@GeorgianaD, Mulțumesc frumos, sper să adăugați serviciul number share la YOXO cât de curând posibil, știți și voi cât de mult ne dorim acest lucru. Am înțeles că și cei de la DIGI se pregătesc pentru lansarea acestei funcții. 

Numai bine!