anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E adevarat ca se poate activa E-sim pe prepay?

MarianPrimac
Junior
Buna ziua,
Am vorbit azi cu un consultant relatii clienti si mi-a comfirmat ca e-sim se poate activa si pe prepay, este adevarat?
Daca da cum pot face asta , in aplicatie unde mi-a zis sa caut ,nu gasesc nimic in legatura cu e-sim.
Daca stie cineva ceva mai mult as aprecia.
Multumesc .
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

📌 Vești bune: începând de astăzi utilizatorii de cartele PrePay vor putea beneficia de serviciul eSIM. 

Mai multe detalii aici.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Razvan
#StarMember
La 300 suportul este asigurat de o firmă externă Orange, iar aici în Comunitate suportul este oferit de angajații Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ok, dar asta inseamna ca undeva nu se transmit informatiile mai departe sau nu se transmit corect sau complet, daca unul stie una si altul alta. :)) Oricum, interesanta chestie. Nu stiam. Mersi frumos de info!
Client Orange

NIKKODIMUS
Începător
Salut. Nu este adevărat. E sim în rețeaua Orange se poate doar pentru IPhone. Astăzi am fost la un orange store și am aflat ca Z3,deși are în specificații e sim,nu se poate!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Nikkodimus. Ai aici lista de telefoane compatibile e-SIM: https://www.orange.ro/servicii/esim/. Spoiler alert, nu sunt doar iPhone-uri. 🙂 Si daca prin "Z3" te referi la Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Z Flip 3...sunt ambele in lista de telefoane compatibile.
Client Orange

Robert95
Junior

Salut!Cand ar fi posibil sa putem folosi eSIM si pe prepay? Si as vrea sa mai stiu,daca mi s-a stricat telefonul cu eSIM-ul in el,imi mai pot recupera nr de telefon? Mulțumesc.

Salut!

  1. eSIM pe prepay direct nu, doar cu ajutorul Yoxo sau abonament (practic trecere de la Yoxo sau abonament la cartela (prepaid))
  2. da, numarul se poate recupera. Pe Iphone se poate sigur, nu stiu in ce conditii se poate pe Android (prin transfer de pe un telefon pe altul). Sunt tutoriale pe youtube privind acest aspect (n-am vazut pentru Romania, dar pasii ar trebui sa fie la fel la transferul datelor de pe un telefon pe altul (cu acelasi sistem de operare: Android-Android sau IOs-IOs)).

Mulțumesc pt raspuns.As fi vrut sa stiu si daca curand se poate obține eSIM direct pe prepay,fara a fi nevoit sa trec mai intai la yoxo sau la alt ab.Multumesc.

La cartele, cam intotdeauna "noile tehnologii" sunt implementate mai tarziu (prioritate, in cazul de fata, sunt abonatii). Daca te uiti, la prepaid nu ai 5G, doar la Yoxo la optiunea/abonamentul cel mai mare (de 39 lei, cu acces la roaming si 5G). Asta este politica Orange (Vodafone si Digi le ofera cam la toate, iar Telekom abia implementeaza (mai putin 5G)).

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

📌 Vești bune: începând de astăzi utilizatorii de cartele PrePay vor putea beneficia de serviciul eSIM. 

Mai multe detalii aici.