anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodare dupa introducere eSIM iPhone

Matt
Junior entuziast
Stie cineva daca informatia din poza este corecta? Am gasit-o pe un site mai ciudat si vreau sa stiu daca a activat cineva un eSIM pe iPhone dupa 21 februarie 2020 si daca i s-a decodat telefonul automat.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Daca alegi sa iti instalezi un profil de eSIM pe telefoanele Apple iPhone compatibile cu aceasta tehnologie (gasesti modelele aici https://www.orange.ro/servicii/esim/) vei putea beneficia de decodarea gratuita a telefonului, indiferent de modul in care acesta a fost achizitionat.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

DanielaH
Moderator
Matt, te rugăm să citezi și sursa informației postate, eventual link. Mulțumim.

Matt
Junior entuziast
https://ihowto.tips/ios-apps-tutorials-tips-news/cum-putem-sa-decodam-gratuit-un-iphone-de-la-orange-deblocare-gratuita-retea-iphone.html

Ascary
Campion certificat
Salut Matt,eu stiu ca este 52 de lei decodarea,dar poti incerca intr-un Orangeshop poate totusi ti-l vor decoda gratuit. Esti sub contract?

Matt
Junior entuziast
Nici nu mi-am luat telefonul, vreau sa imi iau un iPhone dar am nevoie ca acesta sa fie deblocat.

Ascary
Campion certificat
Da Matt,Orange nu mai comercializeaza telefoane Android codate,din pacate insa iPhone-ul continua sa fie codat.

Salut! Daca alegi sa iti instalezi un profil de eSIM pe telefoanele Apple iPhone compatibile cu aceasta tehnologie (gasesti modelele aici https://www.orange.ro/servicii/esim/) vei putea beneficia de decodarea gratuita a telefonului, indiferent de modul in care acesta a fost achizitionat.

Buna seara. Dacă postez un abonament orange ieșit din perioada contractuala (orange actual, ex Telekom) pe yoxo prin eSim mi se face decodarea la iPhone codat rețeaua three 3 Ireland ? Multumesc

Salut,

Daca telefonul este codat in alta retea, eSIM-ul nu va functiona. Asadar, nu va putea fi folosit nici pe dispozitivul la care te referi, adus din Irlanda.
 

CatalinF
Începător
Salut! Care sunt pasii pentru a decoda iPhone dupa activare eSim? Se poate decoda online?

Salut, CatalinF! Daca ai un profil de eSIM pe un iPhone compatibil cu aceasta tehnologie (iPhone XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro,11 Pro Max, SE, 12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max) beneficiezi de decodarea gratuita a telefonului: - daca ai instalat un profil de eSIM inainte de 21 februarie 2020, poti merge in orice Orange Shop sau Care Center de unde poti solicita decodarea; - daca ai instalat primul profil de eSIM pe telefon dupa data de 21 februarie 2020, procesul de decodare s-a declansat automat la activare eSIM si esti informat prin SMS.

Buna ziua,

Am activat și eu azi esim,am văzut ca după activare și scanare cod qr s a activat esim prin sms și am primit și msj ca telefonul s a decodat automat,dacă folosesc numărul asta le esim nu mai am nevoie sa țin cartela in telefon(adică in viitor nu o sa am eroare pe acest nr?) decodarea rămâne definitiva?indiferenet ca o sa renunț la e sim in viitor?

Multumesc.

Anonim
Neaplicabil

Salutare, decodarea nu e reversibila. Odata ce ai decodat telefonul, ramane decodat indiferent de ce sim-uri sau esim-uri vei folosi.

Decodarea este finala. Poti pune orice SIM sau eSIM in telefon (nu conteaza ca e Orange Romania, Vodafone UK, ATT (SUA) sau MTN Africa de Sud).

In urma cu niste ani (nu stiu daca programul respectiv mai este in vigoare), in SUA se puteau cumpara (de la magazine gen Best Buy) in care cumparai telefonul la un pret mai mic (cred ca cu 10% sau 20%), necodat, DAR se coda in prima reatea la care te conectai (cum bagai SIM-ul, cum se bloca in reteaua respectiva). Buba era intr-un fel daca operatorul era MVNO (gen Lycamobile) si folosea antenele mai multor operatori fizici (ATT, Verizon sau T-Mobile in orice combinatie).

Dana12341
Începător

Eu am fost intr-o situatie similara, iar cei de la Orange Store mi-au spus ca nu exista asa ceva si ca trebuie sa platesc taxa de 450 lei, telefonul fiind sub perioada contractuala.