anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?

MCristi
Junior
Buna seara ,
Ma intereseaza sa stiu daca cineva imi poate raspunde la intrebarea , cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?
Am sunat astazi la serviciul clienti si am pierdut 2 ore , cu 3 persoane diferite care nu au putut sa ma ajute.
Specific ca am abonamentul me 25 cu serviciul Number Share inclus , dar in contul meu nu apare aceasta optiune ,ca sa o pot activa/dezactiva.
Pe pagina Orange a aparut informatia urmatoare:
“ Pot fi folosite ca dispozitive secundare, cu serviciul Number Share, următoarele: telefoanele mobile, tabletele cu sistem de operare Android compatibile cu funcția de apel voce, tabletele iPad de la Apple și smartwatch-urile cu funcție eSIM comercializate de Orange România. Orange România nu garantează funcționarea serviciului pe dispozitive incompatibile.”
In plus :
“Poți activa serviciul Number Share pe maximum 4 dispozitive secundare: smartwatch, tabletă sau chiar un al doilea smartphone”
Multumesc
Cristi
1 Soluţie acceptată‚

Yoha
Junior entuziast
Nu am avut somn si am gasit solutia. In primul rand trebuie cartela cu numarul pe care se activeaza optiunea number share sa fie in teleofnul compatibil/principal (la mine ieri nu era). Iphone 6s in cazul meu. Apoi operatorul din shop trebuie sa faca restul. Daca telefonul secundar are esim, treaba e simpla. Daca dispozitivul secundar nu are esim, in shop se va activa un alt sim care are acelasi numar. DONE. Iphone 6s principal si huawei p30 secundar (dar cred ca se poate si in nokia cu lanterna)

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

raklm
Junior
Perfect! Multumesc!

raklm
Junior
Nu ai mai lasat fb cu rezultatul testului pe tel cu taste. dar presupun ca functioneaza

Yoha
Junior entuziast
Intradevar, recunosc ca nu am facut testul pe telefon cu taste dar am facut altul. Cum in realitate telefonul meu principal este P30 (6s este o iubire mai veche ) am schimbat cartelele intre ele. Merge, dar pr iphone dupa 2 saptamani imi spune ca nr de telefon nu va mai putea fi folosit pentru iMessage. 6s vede cartela secundara cu alt numar. Azi le-am facut iar swap.

raklm
Junior
am aceeasi problema, nimeni nu stie sa emita un al doilea sim cu acelasi numar (sau presupun ca simul secundar are ALT numar dar primeste aceleasi notificari/apeluri de pe numarul principal, iar cand se suna de pe el apare la destinatie numarul principal afisat) si se merge in orange shop pentru ca presupune activarea si conectarea de numarul principal a unui sim fizic cu care sheruieste resursele din abonament. @Yoha probabil de aia te avertiza 6s ca vede alt numar si imessage nu mai e sincronizat cu numarul principal in final se ajunge in situatia in care, inca 4 numere diferite folosesc aceleasi resurse ca si numarul principal, iar asta e informatia vitala care nu ajunge corect la utilizator.

Yoha
Junior entuziast
Intradevar cartela secundara imi afiseaza alt numar dar cand sun debpe ea, destinatarului ii apare numarul meu principal. Am pus cartela secundara in tel cu butoane si a mers

raklm
Junior
Am rezolvat si eu azi cu number share la Bacau Orange shop din Cora. Super baiat de treaba, dupa cateva incercari a rezolvat activarea simului 2 pe care l-am pus provizoriu intr-un iphone 6s. Suna amandoua odata cand sunt apelat si apare numarul meu principal la destinatar cand sun de pe secundarul meu. Secundarul are numar diferit pe sim dar il vezi doar in meniu. Serviciul se comporta ca un semidivert (de pe principal pe secundar cand este apelat) combinat cu un forward number (cand se suna de pe secundar, face un forward al numarului principal catre destinatar), asa mi-a venit in minte sa explic mecanismul. Se activeaza un serviciu MultiSim, se primeste un cod de activare care trebuie transmis agentului orange care efectueaza modificarile.

OctavianM
Începător
scriu pentru cine e interesat sa activeze acest servici cu combinatia iPhone/ Apple Watch. pe site-ul orange apare un video, samsung related, in care totul se face automat cand faci pairing la ceas cu telefonul; problema in cazul meu a fost ca aveam deja facut pairingul de ceva vreme si doream doar sa activez serviciul Number Share; am patit aceeasi chestie in care se pare ca nimeni de la Orange nu stie cum se face... am reusit pana la urma cu urmatorii pasi: - in aplicatia Watch de pe iPhone dai un search dupa Mobile Data sau "cellular" si iti va arata optiune de Mobile Data; dai click si dai activate mobile plan (parca asa era) - asta te va duce automat pe o pagina Orange, in care te login cu user si parola de Orange, direct la activarea serviciului de Number Share - bifezi cum ca este de acord cu totul si il activezi; primesti si SMS de confirmare - gata

traian2006
Începător
Dupa ce am discutat in prealabil cu doi consultanti Orange la numarul 300 in legatura cu posibilitatea de a avea un smartphone principal si unul secundar cu optiunea Number Share, am achizitionat un iPhone 12 (deci un telefon de ultima generatie deloc ieftin), am fost la Orange Shop in Timisoara si acolo am avut parte de o surpriza: mi s-a spus ca acest lucru este imposibil si ca optiunea number share functioneaza doar pe smartwatch si tableta. Desi pe site-ul Orange este mentionat clar "Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone". Poate ma lamureste si pe mine cineva care este realitatea. Multumesc.

traian2006
Începător
Ca o completare la sesizarea mea anterioara, reprezentantul de la Orange Shop mi-a spus: "ar fi prea frumos sa avem doua telefoane pe acelasi numar, toata lumea ar vrea asa ceva". Ce sa zic...mirifica declaratie de la cineva care ofera solutii tehnice.

Yoha
Junior entuziast
Eu le-am mai sugerat celor de la Orange sa isi instruiasca consultantii. Din pacate, dupa atata vreme de cand e implementat acest serviciu, stiu mai multe abonatii decat anumiti consultanti. Arata consultantilor din Orange Shop(doar SHOP nu STORE) conversatia de aici

ivo
Începător
cum reusesc sa asociez un xiomi 10 t pro cu huawei watch 3 prin serviciul number share?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, ivo. Bine ai venit în comunitate! Activarea unui smartwatch Huawei Watch 3 ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange shop, de către un consultant Orange, sau de către persoana de vânzări dedicată contului, în cazul abonamentelor pe persoană juridică. Te așteptăm să revii cu vești.

BlackStarOne
Începător
Salut! Pentru activare share number este neapărat nevoie de un telefon Samsung? Am un watch 4 și un redmi note 8 pro.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@BlackStarOne salut și bine ai venit în Comunitate! Dacă este vorba despre activare Number Share pe smartwatch Samsung LTE este recomandat să folosești un telefon Samsung și apoi poți muta cartela în telefonul pe care vrei să îl folosești. Aici ai și o explicație mai amplă pentru activare folosind smartwatch Samsung și un telefon brand diferit: https://comunitate.orange.ro/questions/2454993-number-share-samsung-watch-3-iphone-11