anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?

MCristi
Junior
Buna seara ,
Ma intereseaza sa stiu daca cineva imi poate raspunde la intrebarea , cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?
Am sunat astazi la serviciul clienti si am pierdut 2 ore , cu 3 persoane diferite care nu au putut sa ma ajute.
Specific ca am abonamentul me 25 cu serviciul Number Share inclus , dar in contul meu nu apare aceasta optiune ,ca sa o pot activa/dezactiva.
Pe pagina Orange a aparut informatia urmatoare:
“ Pot fi folosite ca dispozitive secundare, cu serviciul Number Share, următoarele: telefoanele mobile, tabletele cu sistem de operare Android compatibile cu funcția de apel voce, tabletele iPad de la Apple și smartwatch-urile cu funcție eSIM comercializate de Orange România. Orange România nu garantează funcționarea serviciului pe dispozitive incompatibile.”
In plus :
“Poți activa serviciul Number Share pe maximum 4 dispozitive secundare: smartwatch, tabletă sau chiar un al doilea smartphone”
Multumesc
Cristi
1 Soluţie acceptată‚

Yoha
Junior entuziast
Nu am avut somn si am gasit solutia. In primul rand trebuie cartela cu numarul pe care se activeaza optiunea number share sa fie in teleofnul compatibil/principal (la mine ieri nu era). Iphone 6s in cazul meu. Apoi operatorul din shop trebuie sa faca restul. Daca telefonul secundar are esim, treaba e simpla. Daca dispozitivul secundar nu are esim, in shop se va activa un alt sim care are acelasi numar. DONE. Iphone 6s principal si huawei p30 secundar (dar cred ca se poate si in nokia cu lanterna)

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

Diana
Cunoscător
''Activarea unei tablete sau a unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange shop, de către un consultant Orange (sau de către persoana de vânzări dedicată contului, în cazul utilizatorilor cu abonamente pe persoană juridică).'' si se poate activa number share pe un al doilea telefon numai pe un alt iphone compatibil din lista Orange https://www.orange.ro/servicii/number-share/#detalii

MCristi
Junior
Ok, o sa incerc maine in magazin. Multumesc

Diana
Cunoscător
Cu placere @MCristi

DanielaH
Moderator

@MCristi, așa cum spunea și Diana, activarea unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange shop, de către un consultant Orange.

În cazul în care se dorește asocierea cu un smartwatch, acest lucru se poate face din contul My Orange.

 

Te așteptăm cu feedback după activarea serviciului. Poți marca răspunsul Dianei ca soluție pentru a fi de ajutor și altor membri. Mulțumim.

MCristi
Junior
@Diana, @DanielaH, din pacate aceasta solutie nu este buna. Am fost mai devreme in magazinul cel mai mare din Cluj de pe strade 21 Decembrie, care este si cel mai important din zona, cei de acolo nu au putut sa ma ajute. Am stat o jumatate de ora sa argumentez cu ce scrie pe site ul Orange plus cu raspunsul primit aici pe forum. Ei au spus ca nu au nici o informare cu privire la activarea altui dispozitiv secundar pentru number share, in afara de ceas si tableta. Cand am intrebat cum pot activa o tableta ipad s-a uitat lung la mine. Se pare ca ce publica pe site nu stiu decat cei care fac aceste modificari, in magazin si la relatii clienti nimeni nu stie nimic. Tipic Romanesc. Feedback-ul meu este nota 2 pentru Orange.

DanielaH
Moderator

@MCristi, îmi pare rău pentru experiența avută de tine în shop.

Este posibil să fie vreo incompatibilitate a dispozitivelor pe care vrei să le asociezi? 

 

Device-uri principale compatibilte cu aceasta tehnologie sunt:

  • 1 smartphone Samsung
  • 1 iPhone (iPhone 6s sau mai nou) - dispozitivul trebuie să fie compatibil cu ultimul soft iOS disponibil după data de 13.12.2019

 

Dispozitive secundare compatibile cu aceasta tehnologie sunt: 

  • smartwatch-urile Apple Watch S3, S4, S5 Cellular, Samsung Galaxy Watch Active2 LTE/4G si Watch3 LTE/4G compatibile eSIM vândute de către Orange si de către alți distribuitori oficiali din Romania
  • telefoane mobile, tabletele compatibile cu funcția de apel voce și cu sistem de operare Android
  • tabletele Apple iPad

Number Share nu este compatibil cu dispozitivele data-only (tablete fără funcție apel voce, modem-uri, routere etc.) 

MCristi
Junior
@DanielaH , Este ultima data cand mai repet. Am un dispozitiv principal Iphone 11 pro max , liber de retea , cu ultima versiune de soft 13.6 si vreau sa activez number share pe un dispozitiv secundar Iphone 7 sau o tableta ipad cu functie de voce si ultima versiune de soft . Conform site-ului Orange se poate activa number share pe aceste dispozitive . Este cineva care poate sa ma ajute? Va rog sa nu imi mai raspundeti cu citate de pe site .

Salut! Am luat legatura cu colegii din magazin si este posibila activarea Number Share pe cele doua dispozitive. Iti recomandam sa faci o vizita colegilor din Shop-ul din Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 23-25, Cluj-Napoca, pentru a primi asistenta necesara. Te așteptam să revii sa ne spui daca s-a rezolvat.

Yoha
Junior entuziast
Salut, Am dispozitiv principal Huawei P30 si vreau sa activez secundar pe iphone 6s. Se poate? Sau poate invers? Nu poate cineva de la ORANGE sa faca o lista detaliata cu compatibilitati. Pe site srie: telefoane mobile, tabletele compatibile cu funcția de apel voce și cu sistem de operare Android, in shop n ustiu nimic (Craiova A.I. Cuza)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Yoha ți-am răspuns pe celalalt topic pe care am mai discutat: https://comunitate.orange.ro/questions/2415981-functioneaza-number-share @MCristi ai reușit să ajungi în Orange Shop din Bd. 21 Decembrie pentru activare?

raz138
Junior
Si eu am incercat activarea number share dispozitiv secundar fiind un iphone 8 plus imposibil,poate cineva sa explice in ce consta activarea unui telefon secundar se da un sim pentru acel telefon sau care e procedura?

Salut, raz138! Activarea unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange shop, de către un consultant Orange. Ai fost intr-un shop Orange pentru activare? Serviciul Number Share permite utilizatorului sa foloseasca acelasi numar de telefon pe mai multe dispozitive, fara a fi necesar sa transfere cartela SIM dintr-un dispozitiv in altul. Serviciul este furnizat in baza unui numar principal, caruia i se pot asocia pana la alte 4 dispozitive secundare.

raz138
Junior
Am fost si mi s-a spus ca nu merge ca trebuie sa fie ambele dispozitive de aceasi marca.Eu am un iphone si un wach samsung insa eu am citit aici ca se poate, imi poate spune cineva exact in ce consta activarea orange share pe un mobil ca secundar? Se da un sim? Cum se procedeaza?

DanielaH
Moderator
@raz138, nu este necesar un alt SIM. Procesul de activare are la bază generarea unui QR code, iar acest lucru se poate face doar într-un Orange Shop.