anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot activa number share pe Galaxy Watch 4?

racape
Junior
Salut! Mi-am facut un abonament orange(Smart 15) special pentru number share. Tocmai ce mi-a ajuns Galaxy Watch 4 44mm LTE astazi si nu pot activa number share. Am incercat o ora si nu reusesc. Telefonul meu este un Galaxy Note 20 Ultra.
Pe site zice ca pot activa number share din My Orange, dar nu am gasit optiunea aceea nicaieri.
Citez de pe pagina: https://www.orange.ro/servicii/number-share/
"Dacă ai un abonament pe persoană fizică, poți administra serviciul Number Share din contul tău My Orange. Aici vei putea suspenda sau dezactiva serviciul, vei putea schimba numele device-ului și multe altele."
Deci?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, racape, si multumim pentru sesizare. Te rugam sa te deconectezi din contul My Orange si apoi sa te reconectezi si sa reiei pasii detaliati pe site. Multumim si te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

PaulR7
Începător
Buna ziua, am o problema de conectare cu serviciul number share de pe galaxy watch 4, telefonul cu care este conectat fiind un Xiaomi 11T Pro si nu reusesc, daca are cineva o solutie cum as putea face asta. Am fost si intr-un orange shop si mi-au spus sa mai astept poate se rezolva, desi nu se intampla nimic.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@PaulR7 salut și bine ai venit în Comunitate! În mod normal la activare este recomandat să folosești pentru un smartwatch Samsung un telefon Samsung ca device principal și apoi poți folosi un alt telefon. Ai încercat așa? Aici este un topic care te poate ajuta cu această informație: https://comunitate.orange.ro/questions/2925207-number-share-moto-g30-galaxy-watch-4-lte În ce pas îți apare eroarea atașată? Colegii din shop ți-au spus dacă este serviciul activat?

PaulR7
Începător
Bine v-am gasit. Da mi-au spus ca este activ si ca ar trebui sa mai astept ca poate se rezolva de la sine... nu am incercat, intrebarea mea este, daca conectez watch 4 cu un samsung trebuie resetat, si apoi cand doresc sa il conectez inapoi la xiaomi sa il resetez din nou si va funtiona ? Eroarea apare atunci cand incerc sa adaug abonamentul in aplicatia Galaxy wearable.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@PaulR7 încearcă așa cum a făcut și moebius pe acest topic - vezi primele 2 pagini: să activezi serviciul folosind smartwatch Samsung LTE și un telefon Samsung și apoi mută cartela în telefonul pe care vrei să îl folosești. Aici ai și o explicație mai amplă pentru activare folosind smartwatch Samsung și un telefon brand diferit: https://comunitate.orange.ro/questions/2454993-number-share-samsung-watch-3-iphone-11

PaulR7
Începător
Multumesc, voi incerca si voi reveni cu un raspuns daca functioneaza sau nu.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@PaulR7 cu mare plăcere, te așteptăm cu vești bune 🙂