anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot activa number share pe Galaxy Watch 4?

racape
Junior
Salut! Mi-am facut un abonament orange(Smart 15) special pentru number share. Tocmai ce mi-a ajuns Galaxy Watch 4 44mm LTE astazi si nu pot activa number share. Am incercat o ora si nu reusesc. Telefonul meu este un Galaxy Note 20 Ultra.
Pe site zice ca pot activa number share din My Orange, dar nu am gasit optiunea aceea nicaieri.
Citez de pe pagina: https://www.orange.ro/servicii/number-share/
"Dacă ai un abonament pe persoană fizică, poți administra serviciul Number Share din contul tău My Orange. Aici vei putea suspenda sau dezactiva serviciul, vei putea schimba numele device-ului și multe altele."
Deci?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, racape, si multumim pentru sesizare. Te rugam sa te deconectezi din contul My Orange si apoi sa te reconectezi si sa reiei pasii detaliati pe site. Multumim si te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

DanielaH
Moderator
Salut, Silvas2k! Vrem să verificăm situația ta cu colegii noștri de la departamentul tehnic și avem nevoie de mai multe detalii. Ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

EmilianIonascu
Începător
Din pacate si eu am aceeasi problema. Telefonul este un Note 20 5G si ceasul este un Galaxy 4 LTE. Incercat deconectare si conectare, browser si aplicatie My Orange, fara succes din pacate.

DanielaH
Moderator
@EmilianIonascu, ne dai și tu mai multe detalii, te rog? Primești vreo eroare? Ce se întâmplă?

EmilianIonascu
Începător
Da, un cod de eroare similar cu Silvas2K, 4001.

DanielaH
Moderator
@EmilianIonascu, te rog și pe tine să ne răspunzi la mesajul privat pe care ți l-am trimis. Mulțumesc.

EmilianIonascu
Începător
O actualizare la mesajul initial: din cand in cand primesc si codul de eroare 3001.

alexandrupaul
Începător
Buna, si eu am aceasi problema. Samsung S21 cu Samsung Watch4 LTE, pe telefon am esim. Eroare: 4001, cateodata 3001

alexandrupaul
Începător
A funcționat până la urmă

DanielaH
Moderator
@alexandrupaul, ne bucurăm și îți mulțumim pentru feedback. Care a fost problema?

Silvas2k
Junior
Am fost sunat de către o persoana extrem de amabila de la suport tehnic. Am parcurs pașii împreună și am mers fără sa fi făcut vreo modificare de setări. Aparent a fost o problema de sincronizare a aplicațiilor ce s-a rezolvat între timp. Concluzia e ca funcționează perfect cu Samsung S21 5G cu Android 12 și a doua concluzie e ca sunt incantat ca am portat numărul la Orange, deoarece suportul tehnic este net superior furnizorului anterior.

DanielaH
Moderator
@Silvas2k, ne bucurăm că funcționează și că s-a rezolvat. Vom transmite colegilor comentariul tău. @EmilianIonascu, e OK și la tine?

Silvas2k
Junior
O întrebare totuși (nu știu dacă e și o problemă). Cat timp telefonul este pornit (fără a fi conectat prin BT cu telefonul sau in afara acoperirii BT) ceasul primește apel. Dacă telefonul este închis, apelantului primește mesajul ca telefonul este închis, iar ceasul nu preia apelul. Am repornit atât ceasul cât și telefonul. Am citit prin prezentări ca în eventualitatea în care ramai fără baterie la telefon, poți folosi ceasul sa comunici prin voce. Am înțeles greșit ca poate fi folosit chiar și cu telefonul inchis? Mulțumesc

alexandrupaul
Începător
@DanielaH Nu stiu de ce :). Am reincercat cand am ajuns acasa de la lucru. Poate semnalul slab sau o problema de comunicare.

delfinas
#StarMember
@Silvas2k, daca ceasul tau e varianta LTE, poate functiona independent de telefon, prin Number Share. E activ serviciul Number Share? Daca e varianta BT si telefonul nu mai acceseaza reteaua (ca e inchis, ca nu are semnal, etc) e firesc ca ceasul sa nu poata prelua apelul, pt ca e dependent de telefon.

Silvas2k
Junior
Da este LTE. Funcționează fără probleme pus pe Mobile Network always on. Pe auto, vad ca mai rateaza sa se conecteze la rețeaua mobila. Problema însă e acum faptul ca se supraincalzeste și dezactivează anumite funcții, inclusiv cele de apel pana se răcește. Vreun remediu pentru asta? Are versiunea R875FXXU1DUJA