anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot activa number share pe Galaxy Watch 4?

racape
Junior
Salut! Mi-am facut un abonament orange(Smart 15) special pentru number share. Tocmai ce mi-a ajuns Galaxy Watch 4 44mm LTE astazi si nu pot activa number share. Am incercat o ora si nu reusesc. Telefonul meu este un Galaxy Note 20 Ultra.
Pe site zice ca pot activa number share din My Orange, dar nu am gasit optiunea aceea nicaieri.
Citez de pe pagina: https://www.orange.ro/servicii/number-share/
"Dacă ai un abonament pe persoană fizică, poți administra serviciul Number Share din contul tău My Orange. Aici vei putea suspenda sau dezactiva serviciul, vei putea schimba numele device-ului și multe altele."
Deci?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, racape, si multumim pentru sesizare. Te rugam sa te deconectezi din contul My Orange si apoi sa te reconectezi si sa reiei pasii detaliati pe site. Multumim si te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

Prin telefon compatibil, te referi ca telefonul sa fie dispozitiv principal sau secundar? 🙂

moebius
Începător
Cred ca da 🙂 setupul meu e asa: OnePlus 6T care are SIM-ul fizic si de pe care initiez procesul de number share, si Watch4 cu eSIM pentru care vreau sa fac number share.

maderke
Începător
salutari @moebius, eu am reusit in felul urmator. trebuie sa-ti pui simul intr-un telefon samsung, adaugi ceasul, id-l ceasului se inregistreaza in sistemul number share. apoi pui simul inapoi in telefonul propriu, adaugi ceasul si o sa mearga.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@moebius îmi pare rău pentru neînțelegere. În link-ul furnizat de Orange Assistant poți merge pe smartwatch-ul pe care îl ai, în acest caz Samsung Galaxy Watch4 și este un mesaj sub ceas cu telefoanele Samsung compatibile. Deci pentru activarea serviciului este nevoie ca device-ul principal să fie Samsung.

Această informație mai este disponibilă în Termeni și Condiții (în aceeași pagina, mai jos), voi trece aici secțiunea:

"Modelele compatibile cu serviciul Number Share de Samsung Galaxy Watch cu eSIM / 4G și Apple Watch 3, 4, 5 Cellular nu pot funcționa în mod independent și trebuie să fie asociate cu un smartphone Samsung Galaxy respectiv un iPhone."

Văd că un alt membru a reușit cu un telefon diferit, dar inițial a fost nevoie să folosească un Samsung. Ai posibilitatea de a încerca așa?

 

@maderke bine ai venit în comunitate! Mulțumim pentru că ai împărtășit experiența ta.

moebius
Începător
Salut, da, asta planuiesc sa fac. Nu imi era clar daca este nevoie de un samsung phone sau este o alta problema. Acum e clar. Multumesc tuturor pentru ajutor.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@moebius cu mare plăcere. Te așteptăm înapoi în comunitate să ne spui dacă ai reușit 🙂

Mia90
Junior
Bună ziua, am un Samsung Galaxy a52s 5g pe care îl voi asocia cu un galaxy watch 4 lte, dacă folosesc telefonul ca dispozitiv principal, cu sim ul fizic îl el, as putea sa activez e sim pe smartwatch, cu același nr?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Mia90 bine ai venit în comunitate! Smartwatch-ul Samsung Galaxy 4 4G este compatibil eSIM și Number Share, deci îl poți folosi ca device secundar pentru telefonul tău Samsung. Am văzut că ai adăugat și un topic pe acest subiect, îți voi răspunde și acolo.

moebius
Începător
@MihaelaC confirm ca folosind un telefon samsung am putut configura number share pentru Watch4. eSIM-ul ramane configurat si in cazul in care mut sim-ul primary intr-un telefon non samsung.

Mia90
Junior
Bună, multumesc mult pentru răspuns! Am întrebat pentru ca am văzut diverse discuții cum ca e posibil sa nu funcționeze dat fiind faptul ca telefonul nu e compatibil cu e sim, dar practic, după cum am menționat, în telefon ar rămâne sim ul fizic. Și inca o problema, ceasul nu e achiziționat de la Orange.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@moebius mulțumim mult pentru că ai revenit cu feedback. Mă bucur că funcționează și totul este în regulă. Te așteptăm în continuare în comunitate.

AdiG
Începător
Salut, Am intampinat si eu ceva probleme cu procesul de number share, dar am reusit intr-un final. Am un Google Pixel 4a si Samsung Galaxy Watch4, 40mm, LTE. Am activat number share-ul cu un telefon Samsung (se pare ca doar asa se poate) apoi am conectat ceasul la Google Pixel 4a si a functionat fara probleme.

Adi82
Începător
La fel pățesc și eu și nu reușesc să conectez ceasul

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Adi82 salut și bine ai venit în comunitate! Ne poți da, te rog, mai multe detalii? Ai un Galaxy Watch 4 LTE? Ce model de telefon vrei să folosești ca device principal?

Silvas2k
Junior
Salutare tuturor. Întâmpin aceiași problema de activare a unui Galaxy Watch 4 LTE cu serviciul de date mobile de la Orange. Telefonul este un S21 5G cu Android 12, iar eroarea este 4001, asa cum se vede în captura de ecran atașată. Am încercat sa reinitializez ceasul, sa reinstalez aplicațiile Galaxy Wearable, My Orange, m-am delogat și logat atât pe My Orange, cât și în contul Orange deschis intr-un browser. Nimic. Aceiași eroare