anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot activa number share pe Galaxy Watch 4?

racape
Junior
Salut! Mi-am facut un abonament orange(Smart 15) special pentru number share. Tocmai ce mi-a ajuns Galaxy Watch 4 44mm LTE astazi si nu pot activa number share. Am incercat o ora si nu reusesc. Telefonul meu este un Galaxy Note 20 Ultra.
Pe site zice ca pot activa number share din My Orange, dar nu am gasit optiunea aceea nicaieri.
Citez de pe pagina: https://www.orange.ro/servicii/number-share/
"Dacă ai un abonament pe persoană fizică, poți administra serviciul Number Share din contul tău My Orange. Aici vei putea suspenda sau dezactiva serviciul, vei putea schimba numele device-ului și multe altele."
Deci?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, racape, si multumim pentru sesizare. Te rugam sa te deconectezi din contul My Orange si apoi sa te reconectezi si sa reiei pasii detaliati pe site. Multumim si te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

Salut, racape, si multumim pentru sesizare. Te rugam sa te deconectezi din contul My Orange si apoi sa te reconectezi si sa reiei pasii detaliati pe site. Multumim si te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

racape
Junior
Mulțumesc! După ce am resetat din fabrică ceasul de vreo 3-4 ori, a mers. Nu știu care a fost problema dar acum merge. Pot confirma că Watch 4 este compatibil și perfect functionabil cu number share.

DanielaH
Moderator
@racape, ne bucurăm că ai reușit și mulțumim pentru feedback. Te mai așteptăm în Comunitate.

moebius
Începător
Salut, Am o problema similara. In cazul meu telefonul este un OnePlus 6T. Cand incerc sa fac number share din aplicatia Samsung Wearable primesc urmatorul mesaj: Your service provider hasn't set up your plan yet. For help fixing this, contact your service provider.

Salut, moebius! Poti incerca, te rugam, sa te deconectezi din contul tau online si apoi sa te reconectezi? Si ulterior sa reiei pasii prin intermediul carora poti face asocierea dispozitivului tau. Multumim si te asteptam sa revii cu feedback.

moebius
Începător
Daca e vorba de aplicatia my orange de pe telefon, am facut asta. Reluand procesul am ajuns la aceeasi eroare. nu sunt redirectat din Samsung Wearable in MyOrange.

Poti incerca sa te conectezi la contul tau My Orange, dintr-un browser, te rugam?

moebius
Începător
M-am conectat și din browser. Eroarea este aceeași.

@moebius, ne poti atasa aici o captura de ecran cu eroarea pe care o intampini? Incercam sa ne dam seama de unde ar putea veni aceasta problema.

moebius
Începător
Am atașat mesajul din samsung wearable

Ce model de Samsung folosesti ca dispozitiv principal?

moebius
Începător
Telefonul nu este samsung asa cum am specificat in mesajul initial: "Am o problema similara. In cazul meu telefonul este un OnePlus 6T."

Scuze, am omis initial modelul telefonului. Am presupus ca ai Samsung, la fel ca initiatorul acestui topic. Din pacate, acest model nu este compatibil cu serviciul Number Share. Aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/ gasesti lista cu dispozitivele compatibile cu acesta.

moebius
Începător
Pe pagina respectiva găsesc ceasurile compatibile, eu având watch 4, ar trebui sa fie ok. Unde anume găsesc telefoanele compatibile?