anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este mai bun eSim sau sim-ul clasic?

ionutadriandrag
Începător
Care este mai bun din toate punctele de vedere, eSim sau sim-ul clasic pe un iphone 12 pro?
4 Răspunsuri 4

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Ionut! O să îți povestesc puțin din experiența mea și ce părere am despre eSIM. Am XS și folosesc eSIM de când am telefonul, din mai 2019. Cel mai important pentru mine a fost să scap de al doilea telefon, de aceea am făcut la momentul respectiv upgrade de la iPhone 7 la XS. Deci dacă vrei să instalezi mai multe numere de telefon într-un dispozitiv mobil eSIM-ul este soluția. Un alt beneficiu pe care l-am observat este că nu mai este nevoie să faci schimbare de SIM, o dată la ceva timp era nevoie să merg în shop pentru înlocuirea SIM-ului fizic pentru că nu mai funcționa. Singurul dezavantaj pe care l-am observat, dar care pe mine nu mă afectează, ar fi că pe eSIM nu poți stoca agenda telefonică, dar eu nu mai fac asta de foarte mult timp, agenda o salvez în telefon și în cloud ca back-up. Te gândești să treci la eSIM?

ionutadriandrag
Începător
Da am un 12 pro si voiam sa stiu pareri. Dar semnalul viteza la date nu este afectata nu? Si daca nu folosesc 2 numere e ok eSim?

Razvan
#StarMember
E-sim are același caracteristici ca și un sim fizic. Aceasta facilitate la IPhone, te ajută să-l transformi în dual sim. La telefoane cu android, cu ajutorul e-sim, poți sa ai 3 operatori în telefon, 2 operatori cu sim fizic și unul cu sim virtual.

DanielaH
Moderator
@ionutadriandragut, este OK și dacă nu folosești două numere, se poate folosi doar eSIM. Cartela fizică devine inactivă la activarea eSIM-ului și se va scoate din telefon.