anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand am apel pe esim imi dispare semnalul de pe sim fizic

7UP
Explorator
Buna ziua,
Am un iphone 12pro max am 2 abonamente unul este esim, unul este sim fizic
ca si setari
Date celulare un sim principal adica sim 1 care este sim fizic
Linie vocala implicit : principal adica sim 1 care este sim fizic
Planuri celulare le am pe ambele active
Cand am apel pe simul 2 adica esim imi dispare semnalul de pe prima cartela adica sim fizic
Cum pot face sa am semnal in timpul apelului pe primul sim ?
11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Salut! Ai incercat sa îți pui sim-ul fizic in sim 2? Adică să faci o inversare cum ar veni?

Jay
Campion certificat
Salut! Conform informatiilor prezente pe site-ul de suport, ar trebui sa ai activata apelarea prin WI-FI ca sa poti primi apel si pe celalalt numar sau sa ai minim iOS 13.. O alta varianta, daca nu ar merge cu apel WI-FI, ar fi sa redirectionezi numarul fizic catre celalalt pentru momentele cand nu are semnal.. Ai mai jos informatiile.. inclusiv link-ul catre site-ul unde le-am gasit. "Efectuează și primește apeluri Poți să efectuezi și să primești apeluri telefonice folosind oricare dintre cele două numere de telefon. La iOS 13 și versiunile ulterioare, când ești într-un apel, dacă operatorul celuilalt număr acceptă apelarea prin Wi-Fi, poți să răspunzi la apelurile primite pe celălalt număr. Atunci când ești într-un apel care utilizează o linie ce nu este desemnată ca fiind pentru date celulare, trebuie să activezi opțiunea Permiteți comutarea datelor celulare ca să primești apeluri de la cealaltă linie. Dacă ignori apelul și ai activat mesageria vocală la operator, vei primi o notificare pentru apelul nepreluat, iar apelul va intra în mesageria vocală. Consultă operatorul pentru disponibilitatea apelării prin Wi-Fi și află dacă furnizorul de date aplică taxe sau înregistrează utilizarea datelor. Dacă ești într-un apel, iar cealaltă linie afișează Niciun serviciu înseamnă că operatorul nu acceptă apelarea prin Wi-Fi sau nu ai activat apelarea prin Wi-Fi.1 Ar mai putea însemna și că Permiteți comutarea datelor celulare nu este activată. Când ești într-un apel, un apel primit pe celălalt număr de telefon va fi direcționat către mesageria vocală, dacă ai configurat acest serviciu pentru operatorul tău.2 Totuși, nu vei primi o notificare pentru apelul pierdut pe numărul secundar. Funcția Apel în așteptare este valabilă doar pentru apelurile primite pe același număr de telefon. Pentru a evita pierderea unui apel important, poți să activezi funcția de redirecționare a apelurilor și să redirecționezi toate apelurile de pe un număr de telefon pe celălalt. Consultă operatorul pentru informații privind disponibilitatea funcției și pentru a afla dacă se aplică taxe suplimentare. 1. Sau dacă folosești iOS 12. Actualizează la iOS 13 sau o versiune ulterioară pentru a primi apeluri atunci când folosești celălalt număr. 2. Dacă roamingul de date este activat pentru numărul care folosește datele celulare, atunci Mesageria vizuală și funcționalitatea MMS vor fi dezactivate pe numărul folosit doar pentru voce." Sursa: https://support.apple.com/ro-ro/HT209044

7UP
Explorator
Trebuie sa fac si la al 2 numar esim Iphone este dual sim cu un Esim si un sim fizic Eu ar trebui sa am 2 simuri esim ca sa fac asta cred dar nu vreau sa fac asta Sim 1 este sim fizic sim 2 este esim

Anonim
Neaplicabil
Asa am si eu si le am deviate unul pe celalalt in caz de indisponibil. Folosesc dual sim de la Iphone XR incoace, redirectionarea e singura varianta viabila momentan.

vikeftimie
Junior entuziast
Salut, Să folosești două profile eSIM în același timp este imposibil. Tot varianta un SIM fizic și eu eSIM e valabilă, dar cum scriu cei de mai sus, cu redirecționare.

FLo1
#StarMember
@7UP: Ceea ce dorești tu nu se poate realiza. Cauza? Pentru că nu poți răspunde la 2 apeluri (câte unul pe fiecare SIM) în același timp. Din această cauză nici măcar datele mobile nu sunt active pe un SIM dacă ai apel în derulare pe celălalt SIM. Motivul imposibilității? Deși ai 2 SIM-uri, telefonul este unul singur, adică nu se comportă un dual SIM ca 2 telefoane din simplul motiv că este un singur aparat. Alegi SIM-ul preferat si nu le folosești decât în paralel, nu deodată.

vikeftimie
Junior entuziast
FLo_1, eu nu am iPhone, am un Google Pixel 4XL, Android. Folosesc 1 SIM fizic și un eSIM. Pe dispozitivul meu am dual standby adică dacă am apel pe un număr primesc apeluri și pe al doilea și de asemenea pot folosi datele de pe celalalt SIM decât cel pe care-l folosit în timpul apelului. M-ar mira ca iPhone 12 să nu ofere dual standby

FLo1
#StarMember
@vikeftimie: Corect.... cum ai spus: "dual standby". Pentru ca, la functionare, nu poti apel in acelasi timp pe ambele SIM-uri, si nici apel pe un SIM si date de pe celălalt SIM. Pe scurt, un singur SIM se utilizează la un anumit moment (secundă).

vikeftimie
Junior entuziast
Tocmai asta vă spun că eu am date pe celălalt SIM în timpul unui apel. Și, de asemenea primesc atenționare de apel de pe al doilea număr în timp ce vorbesc pe primul.

Lauryzan
Începător
Aceeași problemă si la mine Iphone 12 pro. Vin de pe Huawei dual sim și nu am avut această problemă niciodata

DanielaH
Moderator
@Lauryzan, poți încerca să faci o probă și să schimbi SIM-urile între ele?