anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A reușit cineva să împerecheze Huawei Watch 3 cu iOS și să folosească opțiunea Number Share?

Anonim
Neaplicabil

Bună dimineața,

aș vrea să aflu dacă a încercat cineva și a reușit să împerecheze un smartwatch Huawei cu eSIM împreună cu un iPhone și să activeze opțiunea Number Share?

Teoria o știu dar conspectând pe aici prin comunitate am realizat că practica ne omoară.

Știu, am alternativa Apple Watch Cellular dar sincer nu mă încântă ideea de a-l încărca zi de zi... și-apoi nu vreau să dau pe un ceas cât valoare telefonului la care este atașat.

Așadar, practic a reușit cineva să combine HarmonyOS cu iOS și să folosească opțiunea Number Share fără probleme?

2 Răspunsuri 2

magister
Junior entuziast

Salut,

Q: Așadar, practic a reușit cineva să combine HarmonyOS cu iOS și să folosească opțiunea Number Share fără probleme?

R: Da si nu. Avand in vedere ca sunt 2 brand-uri diferite (si Apple incearca din ce in ce mai mult sa te folosesti doar de produsele lor), poti face conectarea fara probleme. Utilizarea, insa, acolo poti intampina dificultati (lipsa conectivitate aleatorie, refuz apel s.a.m.d, lucruri care oricum nu se intampla frecvent si se intampla aleatoriu). Legat de number share, dupa ce faci sincronizarea cu aplicatiile necesare, cel mai probabil va trebui sa vizitezi un Orange Shop pentru a primi un QR code pt ceas (sunt unele versiuni care nu te redirectioneaza catre myorange pt activare).

Anonim
Neaplicabil

@magister apreciez că ai încercat să oferi un răspuns dar aș aprecia și mai mult dacă există în comunitatea aceasta cineva suficient de sărac ca să încerce să împerecheze un smartwatch cu eSIM non Apple cu Apple.

Teoretic trebuie să funcționeze dar necunoscute sunt căile Apple... de ce smartwatch cu eSIM? Pentru serviciul Number Share care e bonus la abonament și pentru că telefonul îl mai pot uita în mașină, sau chiar acasă când dau o fugă la cumpărături... moment în care nevastă-mea își amintește să-mi trimisă lista de cumpărături pe telefonul uitat acasă sau să-și mai amintească câte ceva de adăugat... plus că atunci când e de lucru prin curte sau prin grădină nu aș vrea să stau cu telefonul legat de gât.