anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Watch Active 2 4G LTE nu poate funcționa în mod independent?

eu10
Junior

Dupa ce ma chinui de o luna sa-l activez, am gasit astazi documentatia pentru number share in care scrie asta: Samsung Galaxy Watch Active 2 4G nu poate funcționa în mod independent și trebuie să fie asociat cu
un smartphone Samsung Galaxy.

A reusit cineva asocierea recent?

 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

El poate că funcționează și independent, dar trebuie întâi activat prin asociere cu un telefon, fie prin bluetooth, fie prin Number Share.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

DanielaH
Moderator

Salut!

Da, așa este, nu poate funcționa independent, trebuie asociat cu un smartphone Samsung.

De ce? 2 ani a funcționat. Vreau motivul

Poate nu m-am exprimat eu corect, scuze. Așa cum spune și delfinas, trebuie asociat cu un smartphone Samsung prin serviciul Number Share.

Ce/ cum ai încercat să activezi? Cum a funcționat până acum? Dă-ne, te rog, mai multe detalii.

Mulțumesc pentru încercare dar aștept răspuns de la cineva care chiar a făcut asocierea de curand

delfinas
#StarMember

El poate că funcționează și independent, dar trebuie întâi activat prin asociere cu un telefon, fie prin bluetooth, fie prin Number Share.

Serios? Nu pot activa....am scris că mă chinui de o lună....

Voi studia daca mi.a scăpat ceva, dar cred că am incercat tot...am înlocuit și simul, am fost și în service Orange, de chat nu mai vorbesc.... După ce am găsit această precizare in documentele pentru number share am impresia că am aruncat 1600 lei...am luat ceasul in 2020 și l-am folosit numai vara în parc...șpaga mea....

Mă îndoiesc că o să mai intre cineva aici care folosește acest ceas. De ce? Pentru că e cam vechiuț. Poate că aici e problema din cauza căreia nu reușești asocierea, poate că nu mai are softul actualizat sau nu mai e compatibil cu ce se cere pentru Number Share. Ai mai actualizat firmware ul ceasului între timp?

Da, e actualizat. Chestia asta cu vechi după 2 ani e marketing consumerist 😁 asta e...eu personal renunț și la genul asta de gadget și la Orange...nici măcar nu îmi place sa port ceas.

Pai daca nu-ti place sa porti ceas, de ce l-ai mai luat? Mie imi plac ceasurile, dar cele smart inca nu m-au convins (sunt tributar ceasurilor mecanice si cu quartz clasice).

Că sa nu mai car tel după mine în parc vara...oricum e o porcărie, nici nu merita...nu tine bateria nici 6 ore in LTE ...dar pt mine era suficient 

Si, din recenziile citite, daca inoti cu el, l-ai termint.

E lansat la sfârșitul lui 2019, deci are 3 ani modelul. Da, din păcate, trăim într-o societate consumerista, iar dispozitivele astea inteligente sunt făcute exact să ceară cât mai multe resurse și să "îmbătrânească" cât mai repede, că altfel mor producătorii de foame. Samsung e renumit pt zgârcenia actualizărilor de sistem sau îngreunarea sistemului o data cu actualizările. Altădată, fa o cercetare mai atentă înainte să cumperi un device, dacă merită banii pt cat (nu) face.

Mai ieftin e să-ți iei un suport de braț pt telefon și să folosești niște căști când ieși la plimbare, daca doar pt asta ai dat atâția bani pe ceasul ăla.