anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Vio73
#StarMember
Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Vizualizare soluţie în postul original

72 Răspunsuri 72

IonutB
Junior
E uite ca eu, am ceas de la istyle, și funcționează serviciul perfect! Am mai auzit povestea asta ca trebuie sa fie de la orange ....

Ascary
Campion certificat
Salut Milanovici,ar trebui sa incerci de mai multe ori procedura. Multi posesori de applewach au reusit dupa repetate ori. A durat chiar zile pana au reusit sa activeze serviciul. .

Bogdan_35
Începător
Eu am fost cu Samsung Activ2 in in luna iunie 2020 la magazin Orange sa activez serviciul pe abonament de persoana juridica. Nu a fost nici o problema in sensul asta. Doar ca a durat activarea 20 minute pentru ca domnisoara nu mai activase decat Apple si dupa instructiunile pe care le avea listate nu functiona. Dupa ce a dat telefon , pe rand la tot staful tehnic de la Bucuresti si-a dat seama ca trebuie sa se descurce singura si dupa inca 10 minute a reusit. Merg mult la surfing si am mereu telefonul la mana in apa. EXCELENT serviciul, nu inteleg de ce la atata timp de la lansare sunt probleme. La inceput timp de 6 luni este perioada de testare si apoi 2 euro/ luna.

Milanovici
Începător
Ascary, ce telefon ai??

Milanovici
Începător
Alte păreri?? Incerc de o săptămâna însă de fiecare data întâmpin eroarea atașata in comentariul inițial

Ascary
Campion certificat
Am un Note 9. Nu am serviciul Number Share activ fiindca am Galaxy watch Frontier si acesta nu-i compatibil.

Pai
Junior
Salut. Si eu am un watch se din sua, cu cellular, si pare ca nu merge. Aici colegii spun ca au reusit dar mie pe tel si ceas imi arata ca nu e compatibil cu locatia mea. Ma puteti ajuta va rog?

Ascary
Campion certificat
Salut Pai,ai incercat metoda colegului @dumitrescu? "FEEDBACK-ul FINAL este POZITIV. NUMBER SHARE de la Orange poate fi folosit cu ORICE APPLE WATCH COMPATIBIL (GPS + Cellular), ACHIZIȚIONAT de ORIUNDE în lume (atenție la China, totuși). Trebuie doar sa faceți în prealabil update la iOS 13.3, respectiv la WatchOS 6.1.1, apoi urmați instrucțiunile de pe portalul Orange. Merge perfect. Limitări: nu merge SMS clasic, nici notificări WhatsApp. Tehnologia este încă tânăra."

Pai
Junior
Da, am citit tot, stiam raspunsul lui. Practic nu a descris nici o metoda. El a spus sa ai ios 13.x ai watch os 6.x dar acum deja avem 14.x si 7.x. Iar pe portal spun sa intri in cont si sa urmaresti pasii, nici macar nu poti pentru ca atunci cand intri in app spune ca nu e compatibila cu zona noastra. De aceea intrebam sa aflu care sunt pasii exacti. Multumesc

IonutB
Junior
A fost achiziționat la liber? Pentru ca din cate știu in SUA, si telefoanele si ceasurile se pot achiziționa cu abonament! Sa nu fie blocat, de asta te întreb !

Pai
Junior
Salut. A fost achizitionat la liber, personale de catre mine, din apple store. Nu e prima data cand fac asta dar e prima data cand iau “teapa” asta pt ca nu m am gandit vreodata ca nu va merge. Ionutb tu cred ca ai spus ca ai reusit. Multumesc

Andrei2021_
Începător

Buna tuturor,

Am urmarit cu interes firul de discutii, insa nimeni nu a atins si o situatie care ma intereseaza pe mine. Detin doua telefoane: un iphone 14promax si in cateva zile imi vine si s24-ul. As vrea sa folosesc ambele telefoane cu acelasi numar de telefon. Daca intr-o zi am chef sa iau cu mine iphone-ul si in alta zi samsung-ul, nu vreau sa stau sa mut cartele. In acest sens as dori sa stiu daca as putea folosi acest serviciu simultan pe aceste doua telefoane, astfel incat sa pot pleca de acasa cu oricare din ele fara sa stau sa fac mutari si setari. 

 

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Avem un topic aici care s-ar putea sa te intereseze si sa-ti raspunda la intrebare.

Pe scurt: da, se poate. Dar vezi ca sunt niste limitari. Iti recomand sa parcurgi topicul de mai sus pentru mai multe detalii.

Client Orange