anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSim activ pe laptop Acer?

Marius_42
Junior
Este posibilă utilizarea serviciilor de voce și date prin eSim pe laptop, implicit aplicațiile WhatsApp, skype, email, web și apel voce inbound-outbound cu ajutorul unei căști mono de call center? Mulțumesc
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut! Nu am auzit pana acum, în comunitate, despre acest subiect... Teoretic ar trebui sa poți folosi serviciile daca dispozitivele sunt compatibile.. Nu vad de ce n-ai putea sa folosești whatsapp de exemplu, asa cum îl folosești cu un sim normal, din moment ce funcționează pe baza de scanare cod QR al aplicației din telefon.. Si tu vrei sa folosești serviciile, nu tehnologia pe laptop.. Gasesti mai multe informații în link-uri.. https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4020763/windows-10-use-esim-for-cellular-data https://www.orange.ro/servicii/esim/?gclid=EAIaIQobChMI4Mnqtt6M6QIVkbt3Ch2YXQlyEAAYASAAEgL02_D_BwE&gclsrc=aw.ds#detalii

Vio73
#StarMember
Detalii despre tehnologia esim ai pe aici: https://www.orange.ro/servicii/esim/#detalii Eu înțeleg că poți folosi tehnologia aceasta pe smartphone, tabletă și smartwach.

Marius_42
Junior
De acord cu voi. Nu as vrea să contractez un serviciu Orange pe 2 ani împreună cu un laptop de peste 5000 lei și să nu facă ce am nevoie.

FaraUnID
Campion certificat
Conform informatiilor oficiale disponibile pe site-ul Acer, modele ACER Swift 3 si ACER Swift 7 sunt compatibile cu tehnologia eSIM. Mai departe tine exclusiv de Orange daca vor sau nu sa-ti ofere acces la aceasta facilitate. Adica din punct de vedere al producatorului acele 2 modele sunt certificate eSim iar mingea se afla acum in terenul operatorului de servicii.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Marius_42, ‏‏‎ ‎ Pe site-ul Orange sunt mentionate urmatoarele dispozitive ca find compatibile cu serviciul eSIM: ‏‏‎ ‎ " eSIM-ul reprezintă noua tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele GSM compatibile (smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri), fără să mai fie nevoie să utilizezi o cartelă SIM. " ‏‏‎ ‎ Iti recomand sa iei legatura cu Orange si Acer sa vezi daca poti utliza acest serviciu. De altfel serviciul de voce pe laptop ar trebui sa fie oferit de producator. ‏‏‎ ‎ Activitatile de genul "WhatsApp, skype, email, web" le poti face cu orice laptop conectat la internet, iar pentru a prelua si efectua apeluri cu laptop-ul poti folosi aplicatia "Your Phone" din Windows 10 impreuna cu un telefon Android si un laptop cu bluetooth.

Marius_42
Junior
Ideea e că producătorul (Acer) a spus că funcționează. Orange va spune Da, îți dăm dar te costă x. Iar pentru că nu sunt teste încă făcute de ei în colaborare, vă trebui să găsesc info de la cineva care are bani de blocat pentru testat. Aplicațiile pot avea buguri.

vikeftimie
Junior entuziast
Poți testa fără riscurile de a rămâne pe o perioadă de 24 de luni cu un serviciu nefuncțional și costuri suplimentare. În Orange Shop primești un cod QR care trebuie scanat (în cazul tău pe laptop). Dacă tehnologia laptopului nu este compatibila eSIM Orange, ai 14 zile calendaristice pentru rezilierea unilaterală a contractului cu Orange (în cazul în care ai optat pentru un abonament nou) fără costuri de reziliere.