anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

DanielaH
Moderator

Adina, bine ai venit în Comunitate și mulțumim pentru întrebare!

 

Da, trecerea la Yoxo anuleaza abonamentul existent.

Momentan nu există compatibilitate cu NumberShare. eSIM este în planul de dezvoltare pentru anul acesta, în toamnă. 

Vă vom ține la curent.

teacher_
#StarMember
Salut! A mai fost dezbătut subiectul, deocamdată abonamentul yoxo nu funcționează cu esim. Referitor la number share, cred că răspunsul e tot nu.

FaraUnID
Campion certificat
In momentul in care repozitionezi un abonament, evident ca vechiul abonament se va inchide. Este absolut normal sa se intample asa, din motive cat se poate de evidente. Cat priveste Yoxo - In acest moment, Orange lasa impresia ca acest tip de abonament este in faza de experiment cu publicul, deoarece sunt foarte multe necunoscute si foarte multe variabile in ecuatie. Au fost adresate N intrebari in legatura cu acest abonament si s-au primit foarte putine raspunsuri. Din raspunsurile primite, extrem de putine au fost menite sa clarifice cat-de-cat incertitudinile legate de acest Yoxo.

Ionut86_1
Junior
@danielah: Se mai știe ceva de esim + yoxo? Vreau sa trec la orange dar nu vreau abonament pe 2 ani. Neaparat sa fie esim.!!!!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Ionut86 bine ai venit în comunitate și felicitări pentru primul răspuns adăugat! Așa cum a menționat și Daniela eSIM este în plan, voi verifica dacă au colegii noștri noutăți cu privire la acest subiect.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Ionut86 am verificat și eSIM este în planul de dezvoltare pentru toamna aceasta. Am actualizat și în soluție.

Ionut86_1
Junior
@mihaelac:Perfect. Mulțumesc.

Katalin
Începător
Buna seara, Puteti estima exact disponibilitatea eSIM pentru yoxo ? A venit toamna, as vrea si eu esim odata cu trecerea la yoxo. Multumesc

FLo1
#StarMember
@Katalin: Asa cum a spus si Mihaela, dar si Daniela, eSIM va fi disponibil in toamna. Au trecut abia 3 saptamani de toamna din vreo 13 saptamani. Deci sa mai avem rabdare si vom avea si un eSIM pentru Yoxo.

Cezar_1
Începător
Abonamentul acesta devine compatibil și cu number share?

DanielaH
Moderator
Momentan nu putem estima disponibilitatea eSIM/ number share pentru Yoxo. Vă vom ține la curent imediat ce vom avea mai multe informații.

Adi_29
Începător
Astept si eu interes esim si number share. Cand apar sigur va devin client yoxo

Cata_6
Începător
A trecut si toamna, se poate face o estimare totusi, sa stim daca mai dureaza o luna / un an / 10 ani pana cand va fi disponibil e-sim pe Yoxo ? Multumesc.

Ionut86_1
Junior
Întrebarea corecta este? In toamna cărui an va apărea esim pe Yoxo? Iar răspunsul corect este 2100 toamna...