anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De-acum, la Orange poti activa eSIM direct din contul tau, complet digital

Anonim
Neaplicabil
Toti clientii Orange cu abonament au de acum posibilitatea de a activa eSIM intr-un mod complet digital, fara deplasari. 🙂
Gasiti pasul pentru migrare catre eSIM la sectiunea ''Servicii SIM'' din contul Orange, de pe website.
Foarte frumos, felicitari Orange!
7 Răspunsuri 7

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@simple_dreams mulțumim mult pentru topic. Da, este o veste foarte bună pentru cei care își doresc să activeze un eSIM fără a mai fi nevoie să meargă în magazin, în special în această perioadă.

Vio73
#StarMember
O veste excelentă, așteptata de foarte mult timp de mulți clienți. Mulțumim și felicitări Orange!

Ascary
Campion certificat
Adica mi se pare normal atata timp cat poti activa un SIM de acasa de ce sa nu poti faci si cu e-SIM-ul la fel...

FLo1
#StarMember
Asa cum estima "oracolul" in urma cu 3 luni (vezi https://comunitate.orange.ro/questions/2446792-yoxo-esim ), "minunea" s-a produs dar partial, intrucat prepay sau Yoxo sunt 2 cazuri care doar in 20-21 vor fi disponibile. Deci pentru cei care nu au loc pe randurile din față (aka abonament standard), mai așteptăm.

Neaplicabil
As putea activa oare esim pe al doilea telefon cu același număr ? Eu cred că nu, deși aș dori . Cine știe ? Adică pe unul sa folosesc Simul, și pe celălalt un e SIM dar cu același număr .

Salut, Noah! Pentru aceasta situatie ai posibilitatea sa activezi serviciul Number Share. Serviciul este furnizat in baza unui numar principal, caruia i se pot asocia pana la alte 4 dispozitive secundare. Acesta iti permite sa folosesti acelasi numar de telefon pe mai multe dispozitive, inclusiv pe un smartphone secundar. Activarea se poate face doar in Orange Shop. Toate detaliile despre serviciul Number Share si compatibilitatea intre dispovitive le regasesti aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Neaplicabil
Mulțumesc mult .