anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand putem activa E-SIM pe Apple Watch Cellular fara abonament activ ci de pe cartela prepaid?

SuperstarDrive1
Junior entuziast
Activare cu succes E-SIM pe Apple Watch Cellular folosindu-ne de resursele de pe cartela prepaid nu de pe un abonament activ.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Pentru moment eSIM-ul este disponibil doar pentru abonamente, indiferent de tipul de abonament, cu exceptia abonamentului Yoxo. Ai mai multe detalii in link-ul urmator: https://www.orange.ro/servicii/esim/

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Pentru moment eSIM-ul este disponibil doar pentru abonamente, indiferent de tipul de abonament, cu exceptia abonamentului Yoxo. Ai mai multe detalii in link-ul urmator: https://www.orange.ro/servicii/esim/

SuperstarDrive1
Junior entuziast
Multumesc! M-ar fi interesat si raspunsul la intrebare precizand luna si anul cand putem folosi number share pe Apple Watch folosind E-SIM?!

Miha_Z
#StarMember
@SuperstarDriver007 un raspuns exact la intrebarea ta iti poate oferi doar un angajat Orange sau unul dintre moderatorii Comunitatii. In mare parte membrii Comunitatii sunt clienti Orange, care incearca sa vina cu un sfat ajutator celor care adreseaza intrebari.

RafaHelper
#StarMember
@SuperstarDriver007, asa cum a precizat @Miha Z, serviciul eSIM este disponibil doar pentru abonamente. Vezi aici informația: https://www.orange.ro/help/pot-folosi-un-esim-indiferent-de-tipul-de-abonament-pe-care-l-am-9648 ‏‏‎ ‎ Momentan nu exista informații cu privire la lansare serviciilor eSIM si number share pentru utilizatori prepay.

FLo1
#StarMember
@SuperstarDriver007: Chiar și la o precizare în acest moment ”cu lună și an când vei putea folosi eSIM” pe prepay, tot nu se va întâmpla exact la acel moment. Oricum nu anul acesta, douăzeci-douăzecișiunu. Dar mai aștepți și urmărești evoluția faptelor (dar și a vorbelor) aici în Comunitatea Orange și vei afla și acel moment așteptat de tine. Repet, însă nu va fi prea curând.

Salut! Din pacate, nu avem informatii cu privire la disponibilitatea serviciului eSIM pentru utilizatorii PrePay. Iti recomandam sa urmaresti site-ul nostru, aici https://www.orange.ro/tehnologii/esim , unde publicam toate noutatile.

FaraUnID
Campion certificat
E o strategie de marketing (mai de fundul curtii), unii ar spune ca este tiganie curata, prin care reteaua #1 forteaza utilizatorul sa treaca pe abonament, daca vrea sa se bucure de serviciul eSIM. Cel mai probabil, in viziunea retelei #1, un utilizator prepay nu ofera la fel de mult lapte stapanului precum un abonat. Din aceste considerente nu merita deranjul de a activa eSIM pentru prepay, cei mai multi cartelari avand o media a reincarcarilor lunare de 5 euro.

mariancirjau
Junior entuziast
asa este din pacate nici un operator de telefonie mobila nu ofera serviciul esim la cartele reincarcabile poate pe viitor cine stie ...... asteptam

tomaciprian
Cunoscător
Si la Vodafone este la fel, eSIM-ul este oferit doar la abonament (clasic, nu si la cel Flex),deci,nu doar Orange e mai cu "mot".